Bold & Beautiful: Steffy’s herinneringen beginnen terug te keren terwijl Baker haar in vraag stelt


In haar ziekenhuiskamer vertelt Steffy hoe goed het voelt om weer bij haar familie te zijn. Kelly zegt dat ze haar miste. Steffy miste haar ook en miste haar man. Hope kijkt toe terwijl het drietal een close moment deelt.
Liam, Kelly, Steffy ziekenhuis B&B

Meer: Foto’s: Jacqueline Wood’s verjaardagsweekend met manlief

In de gang beschuldigt Brooke Taylor ervan misbruik te maken van Steffy’s geheugenverlies. Taylor ontkent het. Brooke denkt dat haar door het haar te vertellen zou beseffen dat ze een kleine jongen heeft die zijn vader heeft verloren en dat ze daar zou willen zijn. Taylor zal het welzijn van haar dochter niet op het spel zetten en vertelt Brooke dat haar beschuldigen van het gebruik van Steffy’s toestand om voor haar en Liam een ​​matchmaker te spelen, verschrikkelijk is – zelfs voor haar!
Brooke, Taylor ziekenhuis B&B

Elders in het ziekenhuis zegt Ridge tegen Sheila dat ze naar huis moet gaan om wat te rusten. Als ze erachter komen wie dit heeft gedaan – en dat zullen ze ook doen – zal ze zijn eerste telefoontje zijn. Sheila baalt ervan dat hij haar nooit veel heeft gebruikt, zelfs niet nadat ze Taylors leven heeft gered. Ridge is dankbaar dat ze Taylor heeft gered, maar de enige reden dat ze op het dak was, was omdat Sheila daarboven probeerde haar leven te beëindigen. Sheila wenste dat ze er niet op tijd was. Ridge zegt tegen haar: “Doe dat niet.” Hij kan zich alleen maar voorstellen wat voor demonen ze in haar hoofd heeft om haar naar zo’n plek te leiden.
Ridge, Sheila confrontatie B&B

In de wachtruimte betreurt Brooke wat Taylor doormaakt, maar zegt dat het belachelijk is om haar dochter in deze fantasiewereld te laten leven. “Het is belachelijk en het is verkeerd. Het is verkeerd!”

Meer: Krista Allen waarschuwt voor explosie in het verschiet

Buiten Steffy’s kamer omhelst Bridget Hope en zegt tegen haar: “Ik ben echt, echt trots op je.” Bridget voegt zich bij Liam en Kelly in Steffy’s kamer en legt uit dat hij moet rusten. Liam en Kelly nemen afscheid en Steffy verzekert haar kleine meid dat ze snel thuis zal zijn.

Meer: AMC-aluin in Hallmark’s May-films

In de hal houdt Brooke vol dat ze niet onsympathiek is, ze ziet alleen niet hoe het helpt om Steffy te laten liegen. Taylor legt uit dat ze een buffer nodig heeft. Brooke vindt dat Taylor moet opstaan ​​en dat moet zijn; het is een te zware last om Hope en Liam op te leggen. Hope voegt zich bij hen en Taylor voelt dat er iets mis is. “Is het Steffy?” Hope zegt dat Steffy meer dan prima is en tijd doorbrengt met haar dochter en echtgenoot. “Mijn man.” Brooke kneep haar ogen tot spleetjes naar Taylor.

Meer: B&B herschikt Kelly Spencer

In de buurt betreurt Ridge het dat Sheila haar kans heeft verloren om opnieuw contact te maken met haar zoon, en hoopt dat ze de hulp zal krijgen die ze nodig heeft – van iemand anders dan Taylor. Hij zweert dat ze zullen uitvinden wie dit hun kinderen heeft aangedaan en ze voor de rechter zullen brengen. Op dat moment verschijnt Deputy Chief Baker. Hij wil weer met Steffy praten. Ridge vertelt hem dat Steffy zich Finn helemaal niet kan herinneren. Baker voelt dat het duidelijk is dat ze herinneringen verdringt, maar wil haar toch interviewen. Ridge laat hem Finn niet noemen. Baker denkt dat ze alleen geduld nodig hebben en dat de herinneringen weer boven komen drijven. “En de dader zal worden gepakt.”

Meer: Katherine Kelly Lang’s schattigheid overlaadt foto’s

In de gang vreest Hope dat dit verwarrend kan zijn voor Kelly nu Steffy Liam haar man noemt. Liam voegt zich bij hen en zegt dat Kelly bij Amelia is. Hij denkt dat Kelly misschien een beetje in de war is, maar minder dan wanneer ze thuis was. Brooke heeft nog steeds grote problemen waardoor Steffy gelooft dat Liam haar man is. Liam snapt het en bedankt Hope voor haar geduld. Ze geeft toe dat het een beetje raar is om te zien. Brooke confronteert Taylor opnieuw boos: “Dit eist zijn tol van mijn dochter. Iemand moet Steffy de waarheid vertellen.” Taylor antwoordt: “Absoluut niet. Sorry, zei je dat dit een tol van je dochter eist? Deze laatste uren? Steffy kwam net weer bij bewustzijn… ze werd neergeschoten, haar man stierf.’ “Het spijt me als dit teveel voor je is”, richt ze zich tot Hope. Niemand vertelt Steffy de waarheid.
Brooke, Taylor, Liam, Hope ziekenhuis B&B

In Steffy’s kamer is Bridget optimistisch dat ze geen tegenslagen zal hebben. Steffy wil thuis zijn bij haar man en haar dochter. ‘Ik wil met ons drieën samen. En dan voel ik me beter.” Bridget waarschuwt dat ze het stap voor stap moeten doen. Ridge komt binnen met Baker en Sheila volgt. Bridget laat het aan hen over. Baker vertelt Steffy dat hij haar inzicht nodig heeft in wat er die nacht in de steeg is gebeurd, zodat ze de persoon kunnen vinden die verantwoordelijk is voor het neerschieten van haar. Steffy zal haar best doen. Sheila staart haar intens aan.
Bridget, Steffy ziekenhuis B&B

Meer: Kimberlin Brown praat over Sheila’s toekomst

In de gang legt Taylor uit dat Steffy niet kan verwerken wat er die nacht is gebeurd. Ze klampt zich vast aan Liam en herinneringen van voor die tijd. Hope begrijpt het, maar als haar geheugen zich niet vanzelf opruimt, heeft haar moeder een punt: moet ze zo nog jaren doorgaan? Het is onhoudbaar. Taylor beseft dat, maar Steffy is net wakker geworden. ‘Geef haar gewoon even. Op dit moment kan ze misschien alleen haar lichaam genezen.” Ze kan niet omgaan met wat er is gebeurd, maar haar geheugen zal terugkomen als ze er klaar voor is. Er is niets dat iemand gaat doen om haar een tegenslag te bezorgen. Bridget voegt zich bij hen en Brooke wil dat ze hen vertelt of ze denkt dat Steffy te kwetsbaar is om nu de waarheid te horen. Bridget en de neuroloog zijn het erover eens dat het het beste is als haar geheugen vanzelf terugkomt – het kan nu gebeuren terwijl ze met Baker praat.

Meer: Chicago Fire Shocker: Violet & Hawkins bedreigd

In Steffy’s kamer verzekert Baker Steffy dat ze niet zullen stoppen totdat ze deze dader hebben gevonden en gearresteerd. Hij vraagt ​​haar terug te denken aan de avond in kwestie dat ze in het steegje achter Il Giardino stond. “Weet je waarom je daar was?” Steffy mompelt: “Iets dringends.” Ze kan zich niet herinneren waarom. Hij vraagt ​​of ze bij iemand was. Ze zegt: “Nee”, maar ze flitst naar het bordje “Alleen leveringen” op de deur. Ze ziet nog wat lichtflitsen uit de steeg. Ridge vraagt: “Wie heeft je neergeschoten.” Steffy kijkt naar Sheila.
Baker, Ridge, Steffy ziekenhuis B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila grijpt in wanneer Ridge en plaatsvervangend chef Baker duw Steffy om zich de schietpartij te herinneren.

Mis onze leuke terugblik niet op soaps’ beste locatie shoots in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.