Bold & Beautiful Sterren delen backstage-geheimen in jubileumhulde


“Ik wilde de show echt niet doen!”

Het is niet elke dag dat een show 35 jaar oud wordt, dus we gaan knippen The Bold and the Beautiful een beetje speling. Zie je, terwijl 23 maart hun eigenlijke verjaardag is, zal de zeer speciale aflevering die die gelegenheid markeert pas op 24 maart worden uitgezonden dankzij een eerdere pre-emption die dingen uit de war gooide. Maar goed, het lijkt ons dat als tante Mary aanspraak kan maken op een “verjaardagsmaand”, de zeep minstens een week moet worden gegeven, toch?

“Het is ongelooflijk als je niet alleen denkt aan de lange levensduur, maar ook aan wat het betekent”, vertelde het originele castlid John McCook (Eric) ons onlangs. “Er is geen ander medium waarin je kunt zeggen:” Ik maak al meer dan drie decennia deel uit van hetzelfde verhaal.”

Je creëert ontzettend veel herinneringen in die jaren… hoewel McCook ze bijna allemaal miste! “Ik wilde de show echt niet doen”, geeft hij toe. “Ik wist niet zeker of ik zo’n engagement wilde aangaan.”

Zelfs toen hij zich eindelijk realiseerde dat dit een kans was die hij niet wilde laten liggen, deed hij dat met een klein mentaal voorbehoud. “Ik dacht dat het lang zou duren, wat in mijn gedachten 10, misschien 15 jaar was. Ik had nooit gedacht dat het 35 jaar later nog steeds zo zou blijven!”

Vet Mooie eric stephanie martini

Meer: Herinnerend aan het meest iconische personage van Bold & Beautiful

Een vroeg geheim van het succes van de show? Eric en Stephanie’s vaak omstreden relatie. “Susan Flannery geloofde heel sterk dat elke scène in de show op een bepaald niveau over conflict moest gaan”, zegt McCook over de portrettist van zijn oude vrouw op het scherm. ‘Zelfs als Eric en Stephanie martini’s dronken en over de kleinkinderen praatten, zou Susan zeggen: ‘Waar is het conflict? Zonder dat zijn we saai.’ En ze had gelijk.”

Een personage dat niet zou weten hoe het saai zou kunnen zijn als ze het probeerde, is Steffy, en Jacqueline MacInnes Wood geeft toe dat ze geniet van de periodieke opschuddingen in het leven van haar alter ego. “Ik ben al meer dan 13 jaar bezig en het grootste deel van die tijd was gericht op haar relatie met Liam”, blikt ze terug. “Dus toen ze Finn binnenhaalden, was het best cool om met een ander penseel te schilderen, om zo te zeggen. Finn bracht haar zachtere, flirterige kant naar voren, waar de dingen, net als bij Liam, meestal een beetje donkerder en verwrongen zijn.

Zoals, misschien, toen een ruzie met Liam Steffy in het bed van zijn vader dreef? “Sinds ze voor het eerst bij elkaar kwamen, zijn er fans die schreeuwen om een ​​’Still’-reünie”, verbaast ze zich over de connectie die zij en Don Diamont (Bill) smeedden. “En dat was jaren geleden! Waar anders dan op een soap kun je dat soort langdurige loyaliteit krijgen, of het nu gaat om de show of aan een stel dat al tijden geen echt stel is geweest.”

Bill, Steffy teder moment Vet en mooi

Meer: Steffy/Bill-reünie ‘zou weer kunnen gebeuren’

Voor Diamont, alles over zijn Vet en mooi ervaring komt voort uit de beslissing van hoofdschrijver/uitvoerend producent Brad Bell om hem bijna onmiddellijk na zijn aanstelling in dienst te nemen Jong & Rusteloos karakter overleden. “Het was een gewaagde zet”, zegt de acteur, geen woordspeling. ‘Het zou me niet verbazen als Brad wat pushback van het netwerk zou krijgen. Ik bedoel, ik was al 23 jaar Brad en toen, slechts een paar maanden na zijn dood, bracht hij me over om Bill te spelen? Alle eer, hij geloofde dat ik een heel ander personage kon creëren en, hey, ik denk dat hij gelijk had!”

Misschien wel de grootste verrassing in de show van de afgelopen jaren was de terugkeer van Sheila van Kimberlin Brown, van wie fans dachten dat ze dood was. “Ze hebben me nooit vermoord op… Vet en mooi”, herinnert de actrice zich die al bijna drie decennia de soaphoppende duivelin speelt. ‘Ze hebben me ook nooit gepakt. Dat gebeurde allemaal op Jong en rusteloosen het overkwam iemand die mijn gezicht op het lichaam van iemand anders had!”

sheila james bb Kimberlin Brown en Ian BuchananBold en de mooie setCBS Television City1/1097©John Paschal/JPI310-657-9661

Met een lach die veel zachter is dan de lach die haar beruchte karakter vaak loslaat, voegt Brown eraan toe: ‘Gezien Sheila’s achtergrond had dat iedereen kunnen zijn. Dus ik was blij toen Vet en mooi gaf me de kans om weer in de schoenen van dit legendarische personage te stappen.”

Ondertussen is zelfs het nieuwste castlid van de soap, Krista Allen (Taylor), zich terdege bewust van de erfenis waarvan ze nu deel uitmaakt. “Ik bedoel, het is zo’n eer,” vertelde ze ons, haar gevoel voor humor volledig zichtbaar. “Het is niet iedereen die wordt gecast voor een show die zich afspeelt in de modewereld en haar debuut mag maken met een slechte pruik waar iedereen wekenlang over praat. Ik heb het gevoel dat ik kan zeggen dat ik mijn sporen heb nagelaten!”

Bekijk de fotogalerij hieronder ter ere van de grootste momenten in Vet en mooide geschiedenis!