Bold & Beautiful Sterren en hun echte partners


Van tientallen jaren tot het laten groeien van hun families, de echte relaties van sterren verwarmen ons hart.

Terwijl de liefdesaffaires en huwelijken doorgaan Vet en mooi kan een beetje, eh, tumultueus zijn, het is niet typisch een geval van echte spiegelkunst in de liefdeslevens van de acteurs en actrices die onze favoriete personages spelen.

Sommige huwelijken buiten het scherm beslaan tientallen jaren, zoals: Bold & Beautiful’s John McCook’s (Eric), die sinds 1980 getrouwd is met zijn vrouw Laurette. Het gelukkige stel zag er net zo close uit als pasgetrouwden toen ze onlangs een dagje met de kleinkinderen in Disneyland doorbrachten.

Weer anderen zijn jonge getrouwden met groeiende gezinnen, zoals Darin Brooks (Wyatt) en Kelly Kruger-Brooks (Eva; Mackenzie, Jong & Rusteloos), die gewoon aangekondigd dat ze hun tweede kind verwachten samen.

Ook het groeien van haar familie is Bold & Beautiful’s Maya, Karla Mosley en partner John Rogers, die daarna de meest schattige babyfoto’s deelden Mosley is bevallen van dochtertje nummer twee in juli.

Een ander Vet en mooi off-screen relatie komt met een plotwending. Rena Sofer gaf de liefde een tweede kans bij Sanford Bookstaver, die twee volwassen dochters heeft en hun weg weer bij elkaar heeft gevonden nadat ze eerder uit elkaar waren gegaan.

Bekijk de bijgewerkte en ultieme fotogids voor Vet en mooi sterren en hun echte partners in de galerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Thomas vertellen Taylor Brooke bedroog Ridge met Deacon