Bold & Beautiful Tanner Novlan en Kayla Ewell’s dochter Poppy, foto’s van derde verjaardag


Ze was een kleine prinses op haar eigen speciale evenement.

The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan stond de laatste tijd centraal in de CBS-soap met Finn’s rug van de niet-zo-dode verhaallijn en alle gekte die eruit voortkwam. Maar eerder deze maand was het zijn dochter Poppy die in de schijnwerpers stond tijdens haar grote derde verjaardagsfeestje!

De soap-favoriet plaatste onlangs een paar foto’s van het leuke evenement dat werd uitgelicht met details uit de Disney-film Bevroren. Kleine Poppy zag eruit als een prinses toen ze drie roze kaarsen uitblies terwijl haar vader naast haar stond en de verjaardagstaart met een vaste hand vasthield. Moeder en haar nieuwe babybroertje Jones stonden aan de andere kant toen Novlan vertelde: “Sommige mensen zijn het waard om voor te smelten. Ik hou van je P. Gefeliciteerd met je derde verjaardag.”

Meer: Overdag actrice onthult waarom haar man geweldig is

Er was nog een lieve familiefoto bijgevoegd, evenals een van Poppy die haar gezicht liet schilderen en een andere van hoe ze papa hoog in een springkussen zag springen.

Wij hier bij Soaps.com stuurden Poppy verjaardagswensen op zaterdag 16 juli en markeerden de speciale dag met een terugblik op haar leven in foto’s – van haar eerste kennismaking in de ziekenhuiskamer tot speciale momenten met mama en papa tot officieel grote zus worden – en alles daartussenin.

En als je meer wilt zien soapsterren met hun echte kinderenneem een ​​kijkje in onze fotogalerij hieronder.Lees ook:  Bold & BeautifulJacob Young Talks wordt vermoord door The Walking Dead