Bold & Beautiful Tanner Novlan, Kayla Ewell zwanger van tweede kind


Het jonge gezin van drie groeit met één.

We willen een speciale felicitatie sturen naar The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) en zijn vrouw en voormalig castmate Kayla Ewell (ex- Steffy-invalster, ex- Caitlyn). Het stel verwacht in augustus hun tweede kind samen, zo blijkt uit het eerste bericht van Mensen.

Ewell legde uit dat ze al anderhalve maand verder was toen zij en haar man erachter kwamen dat ze zwanger was rond afgelopen Thanksgiving – en het beste is dat ze een jongen krijgen! “Ik wilde echt een jongensmoeder zijn”, vertelde ze. “Ik ben opgewonden om hem te ontmoeten. Het wordt leuk.”

Novlan en Ewell hebben al een klein meisje, Poppy, dat werd geboren op 16 juli 2019, en de voormalige actrice overdag verklaarde dat hun dochter haar opwinding over de aanstaande komst van haar nieuwe broertje niet verborg. “Ze vertelt iedereen op straat, zelfs honden op straat, dat ze een grote zus is, en ze is er heel enthousiast over.”

Helemaal schattig!

Meer: CBS-soap favoriete sterren in huiveringwekkende nieuwe thriller

Wat echt leuk gaat worden, zoals Ewell uitlegde, is dat ze hun zoon op een “enigszins ‘normale’ manier ter wereld brengen”, aangezien Poppy slechts zes maanden oud was toen de wereld in de pandemie viel. “We hebben een beetje meer een schijn van hoe het leven eruit zal zien”, vertelde Ewell. “Dus in zekere zin, ook al is het onze tweede baby, het zal de eerste keer zijn dat we het op een enigszins ‘normale’ manier meemaken. Zo normaal als we nu zijn, wat niet normaal is.”

Lees ook:  Bold & BeautifulJohn McCook Hints Eric zal Donna verkiezen boven Quinn

En we kunnen niet wachten om updates van de actrice en Novlan te zien tijdens haar zwangerschapsreis! Terwijl we allemaal wachten op wat ongetwijfeld vele kostbare foto’s zullen zijn, nodigen we onze lezers uit om foto’s van andere te bekijken soapsterren en hun echte kinderen in onze galerij hieronder.