Bold & Beautiful: Taylor hangt met één arm over de rand van het dak van het ziekenhuis


Op het dak schreeuwt Taylor naar Sheila op de richel: “Niet doen!”

Meer: Still time ‘red’ het Finse verhaal

In de gang van het ziekenhuis legt Thomas aan Ridge uit dat Taylor zich zorgen maakte over Sheila toen ze wegrende en achter haar aan ging. Hope en Liam sluiten zich bij hen aan. Thomas besluit naar binnen te gaan en tijd door te brengen met Steffy.

In Steffy’s kamer vertelt Bridget Thomas dat er niets is veranderd. Ze spoort hem aan om zijn zus te vertellen dat ze moet vechten en haar te laten weten hoeveel ze voor hen allemaal betekent. Thomas praat met Steffy en herinnert haar eraan dat Bridget maar zoveel met deze machines kan doen. Ze moet vechten… ze moet doorzetten. Thomas vraagt ​​of ze kan horen wat ze tegen haar zeggen en herhaalt: “Je moet wakker worden.” Hij zou willen dat ze wakker werd en hem uitlachte omdat hij emotioneel werd. ‘Wat zou ik daar niet voor geven,’ zucht hij terwijl hij haar hand kust.
Thomas pleit Steffy tegen B&B

In de gang zoekt Ridge naar Bridget en vertelt Hope en Liam dat dit meer dan frustrerend is. Liam wil dat Steffy wakker wordt zodat ze haar kunnen vragen wat er is gebeurd. Bridget verschijnt en informeert Ridge dat het op dit moment maar afwachten is. Terwijl ze Ridge knuffelt, voegt ze eraan toe: “Bid maar dat ze snel wakker wordt.”

Meer: B&B miste het doel met de dood van Finn

Op het dak zegt Taylor tegen Sheila dat ze niet moet springen – ze weet dat ze pijn heeft. Sheila zegt dat Finn weg is en dat het allemaal haar schuld is! Taylor vraagt ​​hoe dit haar schuld is en dringt er bij haar op aan zichzelf hiervan niet de schuld te geven.
Sheila kijkt naar Taylor roof B&B

In Steffy’s kamer wil Thomas die vechter in haar zien. Ze is alles wat hij heeft sinds Phoebe is vertrokken en zoveel mensen hebben haar nodig. Hij roept: ‘Kelly en Hayes… ze hebben je nodig, Stef. Ze hebben hun moeder nodig.” Hij vraagt: ‘Weet je dat? Heb je het gezien? Weet je dat Finn weg is?’ Hij snikt: ‘God, het spijt me zo. Het spijt me zo, Steffy.” Hij zweert dat ze de persoon die dit heeft gedaan zullen vinden en ervoor zorgen dat ze boeten.
Thomas huilen ziekenhuis B&B

Op het dak vertelt Sheila Taylor dat als ze net uit Finns leven was gebleven… Taylor beweert dat dat een overval niet had voorkomen. Sheila blijft herhalen dat hij weg is, haar zoon is weg. Taylor zegt dat ze dat niet hoeft te zijn en vraagt ​​haar van de richel af te stappen en te praten. Sheila wil niet praten. Ze snikt dat ze niets meer heeft; haar zoon is weg! Ze wilde hem laten zien dat ze een beter mens aan het worden was, maar het hielp niet. Ze roept: ‘Mijn zoon is dood. Mijn zoon is dood… ik wil dat ook zijn.”
Taylor talk dak B&B

Buiten Steffy’s kamer vertelt Thomas aan Hope, Liam en Ridge dat ze hetzelfde is. Hope vraagt ​​om naar binnen te gaan. Thomas waarschuwt dat het niet gemakkelijk is om Steffy zo te zien. Hope gaat naar binnen. Liam zegt tegen Thomas en Ridge: ‘Ik weet niet hoe ik dit moet doen. Ik weet niet hoe we zonder haar zouden leven.”

Meer: Nieuwe romance voor Steffy?

In de ziekenhuiskamer kan Hope niet geloven dat dit Steffy overkomt en dat ze dit moet meemaken. Ze verzekert dat er zoveel mensen in haar hoek zijn die van haar houden. Hope begrijpt niet hoe iemand een pistool kan pakken… hoe ze zo wreed kunnen zijn. “Hoe kunnen ze je dit aandoen?” Hope weet dat het de laatste tijd gespannen is tussen hen, maar als ze wakker wordt wil ze dat niet meer. De kinderen hebben ze bij elkaar gebracht; die band die ze nu allemaal delen. Ze weet dat als er iets met haar zou gebeuren, Steffy voor Beth zou zorgen. ‘We zullen er voor je zijn. Om die leegte te vullen als je wakker wordt.” Hope reflecteert op hun relatie en wat ze samen deelden en denkt alleen aan de opmerkelijke – en er is nog zoveel meer te maken. “Ik heb altijd je kracht en je moed en je vasthoudendheid bewonderd.” Ze heeft haar nodig om daar nu van te profiteren en te vechten om hier te blijven voor je kinderen. ‘We kunnen je niet kwijtraken. Wij kunnen het niet.”

Meer: ‘Steam’-tribute zet fans op scherp

Op het dak verzekert Taylor Sheila dat ze nog steeds haar nieuwe begin heeft. Haar zoon is weg en dat zal moeilijk zijn, maar Hayes heeft ze nog. Haar kleinzoon. “Onze kleinzoon.” Ze verzekert Sheila dat Steffy wakker zal worden. Sheila lijkt hoopvol te worden, maar wanneer Taylor haar vraagt ​​haar hand te pakken, zegt Sheila dat alles waar ze voor moest leven samen met haar zoon stierf. “Ik heb niets dan pijn, spijt en schuldgevoel.” Ze weet hoe dit moet aflopen. “Er is maar één manier.” Taylor kijkt paniekerig.

Meer: Nieuw! When Calls the Heart spoilers

In de gang van het ziekenhuis vertelt Ridge aan Thomas dat Taylor nog steeds met Sheila te maken heeft.

Meer: Krista Allen onthult dakvideo achter de schermen

Op het dak vraagt ​​Taylor aan Sheila om haar hand vast te pakken. Sheila wil dat ze Hayes vertelt dat ze van hem houdt dat hij vreselijke dingen over haar gaat horen. Taylor spoort haar aan om te blijven en hem zelf te vertellen – Steffy zou kunnen komen. Sheila gromt dat ze hier geen toekomst heeft. Taylor staat erop dat ze er een met Hayes kan hebben als ze het wil – het is wat Finn zou willen. Ze smeekt haar om te blijven en te helpen de persoon die dit heeft gedaan te vinden en voor de rechter te brengen. Sheila ademt, “Justitie”, en beweegt om haar te laten springen. Taylor grijpt naar Sheila en gaat daarbij over de richel! Ze hangt aan één arm en schreeuwt dat Sheila niet los mag laten terwijl ze in de lucht bungelt! Het scherm wordt zwart en we horen alleen wind.

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope spoort Steffy aan om te vechtenTaylor en Sheila hebben een band.

Bekijk de nieuw uitgebreide soapsterren en hun kinderen galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.