Bold & Beautiful: Taylor (?!) vermoordt Sheila wanneer de waarheid wordt onthuld?


Dingen gebeuren met een reden.

Indien The Bold and the Beautiful gaat waar we denken dat het is, dit wordt zwaar voor Taylor. Ondanks dat hij ooit “dood” was door Sheila’s hand, reikte de meelevende psychiater uit naar de gekke vrouw terwijl ze overwoog om een ​​vliegende sprong van het dak van het ziekenhuis te maken. De twee hechtten nog meer aan elkaar toen Sheila ervoor zorgde dat Taylor haar dood niet instortte.

Het had het begin kunnen zijn van een prachtige, zij het onwaarschijnlijke, vriendschap. Er is maar één ding…

Taylor weet nog niet dat het Sheila was die Finn per ongeluk vermoordde terwijl… opzettelijk proberen de dochter van haar vriendin Steffy in koelen bloede te vermoorden. Zelfs voor iemand die zo vergevingsgezind is als Taylor, zou dat een deal-breaker moeten zijn. Dus wat we vermoeden is dat de show deze relatie tussen de vrouwen alleen zo heeft opgezet dat het zo zal zijn extra intens wanneer de waarheid naar buiten komt en Taylor, wankelend, een einde maakt aan Sheila’s schrikbewind voorgoed. We weten, we weten… Taylor is niet bepaald het moordlustige-maniak-type. Maar zij deed proberen Bill te ontslaan omdat hij Steffy’s huwelijk met Liam heeft opgeblazen. En de schok toen ze hoorde dat haar vriend bloed aan haar handen had – en gezocht dat bloed om van Steffy te zijn – zou haar over de rand kunnen duwen.

Meer: Het wilde verjaardagsweekend van Jacqueline MacInnes Wood

Hoe je het ook snijdt, het lijkt alsof we op weg zijn naar een “Wie heeft Sheila vermoord?” moord mysterie. Telkens wanneer Steffy zich niet alleen herinnert wat er in die steeg is gebeurd, maar ook wat de duivelin met Brooke heeft gedaan, krijgt ze een doelwit op haar rug dat zo groot en helder is dat het op de radar verschijnt.

Bekijk de onderstaande fotogalerij om de lange lijst met potentieel te bekijken verdachten in een “Wie heeft Sheila vermoord?” moord mysterie.