Bold & Beautiful: Taylor vertelt Ridge dat ze altijd van hem zal houden


Bij het klifhuis vertelt Ridge aan Taylor dat hij Brooke weer heeft verlaten; hij moest zijn hoofd leegmaken. Taylor vraagt: “En je kwam hier terecht?” Ridge klaagt dat Deacon het huis binnenloopt wanneer hij maar wil en Brooke verdedigt hem. Hij wil niet dat zijn vrouw in deze draaikolk wordt gezogen, en wat hij ook doet, maakt het erger. Ridge raast over Deacon de dronkaard die in een bar woont. Brooke en Hope willen medelijden met hem hebben. Taylor kan zien dat dit zijn tol heeft geëist van Ridge, die gewoon blij is dat hij iemand heeft om mee te praten – iemand die hem begrijpt. Taylor plaagt dat hij niet haar patiënt is. Ridge vindt dat ze het geweldig heeft gedaan met Thomas; ze kan goed luisteren en in veel dingen. Hij lacht. Taylor vertelt hem dat ze die glimlach heeft gemist. Ridge denkt dat nu ze terug is, hij misschien nog veel meer zal glimlachen. Ze vraagt ​​zich af wat ze kan doen om te helpen. Ridge vraagt ​​of ze Deacon kan laten verdwijnen. Taylor doet alsof ze het probeert, en Ridge lacht dat ze altijd slecht was met magie. Taylor en Ridge delen dan een close moment terwijl ze zegt dat ze haar familie heeft gemist en Ridge verzekert haar dat ze daar zijn en nergens heen gaan.

Meer: Krista Allen legt Taylor-pruik uit

In Brooke’s woonkamer zegt Hope tegen Deacon dat ze naar haar moeder moet gaan om op haar moeder te passen. Deacon mijmert dat dit allemaal gebeurt omdat Ridge er niet voor kan zorgen dat Brooke hem ziet zoals hij doet. Dat moet een bittere pil zijn om te slikken. Hope zou willen dat Ridge de schade die hij aanricht zou begrijpen door zijn hielen in te graven. Deacon verzekert zijn dochter dat hij geen problemen wilde veroorzaken.
Deacon, Hope B&B

Meer: Courtney Hope deelt ‘laatste’ foto van *dit*

Brooke komt naar beneden en Deacon vraagt ​​of ze in orde is. Brooke legt uit dat Ridge haar telefoontjes niet beantwoordt en vraagt ​​zich af waar hij zou kunnen zijn. Ze haat het dat hij weer is vertrokken. Deacon heeft het gevoel dat het door hem komt en Hope herhaalt dat hij hen er niet van kan weerhouden een relatie te hebben. Brooke zegt dat hij zijn best doet; het is een moeilijke situatie voor hem. Hope vindt dat Brooke zich voorover buigt om eerlijk te zijn. Het gesprek komt erop neer dat Taylor terug in de stad is. Brooke zucht. Hope vraagt ​​zich af of het een vakantiebezoek is, maar Brooke zegt dat Ridge suggereerde dat ze misschien zou blijven. Hope beseft dat ze zich zorgen maakt. Brooke erkent dat zij en Ridge momenteel problemen hebben in hun huwelijk. Deacon voelt zich verantwoordelijk, maar zowel Hope als Brooke willen niet dat hij zich slecht voelt. Brooke hoopt dat Taylor geen misbruik zal maken van de problemen die ze in hun huwelijk hebben. Hope maakt zich zorgen dat de dokter nog steeds niet verder is. Brooke gelooft in Ridge en hun relatie, maar ze is niet naïef. Ze ziet ze als één grote familie, maar Taylor concentreert zich gewoon graag op Ridge en hun kinderen. Brooke heeft het gevoel dat Taylor na al die jaren nog steeds verliefd is op haar man.
Brooke, Hope talk B&B

Meer: Brandende vragen… en antwoorden?!?

Bij Forrester Creations plaagt Steffy Thomas met het model dat in hem geïnteresseerd is en zegt dat hun moeder aardig begint te wennen. Ze voegt eraan toe dat er geen twijfel over bestaat dat Taylor nog steeds verliefd is op Ridge. Thomas wil het geluk van hun moeder zoals het was toen ze bij vader was. Hij heeft medelijden met haar dat Ridge getrouwd is met Brooke. Hij betreurt het dat Ridge Taylor ooit heeft verlaten voor de blondine. Talk verandert in Taylors voorliefde om mensen te helpen. Ze denken dat de timing perfect is dat Taylor nu hier is voor Ridge om mee te praten. Steffy neemt het hun vader niet kwalijk; Brooke die Deacon steunt, is woedend. Ze zou willen dat ze haar een stukje van haar gedachten kon geven, maar het zou de zaken alleen maar erger maken. Eén ding is zeker: hun vader heeft hun moeder meer dan ooit nodig. Thomas en Steffy maken wat werk af, en dan vraagt ​​ze Thomas om Douglas langs te brengen om Taylor te zien. Thomas zal met Hope praten. Steffy, gefrustreerd, herinnert hem eraan dat hij Hope’s toestemming niet nodig zou moeten hebben om zijn zoon mee te nemen naar zijn grootmoeder. De broers en zussen zijn het erover eens dat ze zich voor het eerst sinds lange tijd weer als een familie voelen.
Steffy, Thomas praten kantoor B&B

Meer: Kijk maar! Steffy’s nachtmerrie voor Kerstmis

Bij het klifhuis legt Taylor haar hand op die van Ridge en ze denken na over hoe beschermend Stephanie voor hen was. Ridge gutst: “Doc, je bent een opmerkelijke vrouw.” Taylor antwoordt: “En je bevindt je in een zeer uitdagende situatie.” Ze zou Brooke niet moeten bekritiseren, maar ze geeft hem al jaren hoogte- en dieptepunten. Taylor herinnert zich dat haar tijd met hem de gelukkigste tijd van haar leven was. ‘Ik zal altijd van ze houden. En ik zal altijd van je houden.” Ridge trekt haar in een omhelzing. Steffy kijkt naar hen door de deur en glimlacht.

Meer: B&B Zeepkist: Aankomende Sheila-twist

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke zet Taylor op de plek.

Een opfriscursus nodig over het document? terugkijken op Het leven van Taylor Hayes in foto’s in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.