Bold & Beautiful: Ted King debuteert als Finn’s nooit eerder geziene vader, Jack Finnegan Airdate


Vorige maand meldde Soaps.com dat: Finns ouders waren onderweg naar Los Angeles om hun aanstaande kleinzoon te ontmoeten. Nu baby Hayes er is, kunnen we die dagveteraan bevestigen Ted King zal zijn . maken The Bold and the Beautiful debuut als Finn’s vader Jack Finnegan op vrijdag 30 juli, zoals gerapporteerd door Soap Opera Digest.

King is geen onbekende voor overdag, omdat hij rollen heeft gehad Eén leven om te leven, algemeen ziekenhuis, liefdevol, de stad en Een andere wereld, en zal zeker een toegevoegde bonus zijn onder de Vet en mooi gips. Hoewel het niet bekend is hoe lang hij op het doek zal verschijnen, Wekelijks amusement eerst geplaagd dat kijkers over Finn’s ouders een extreem dramatisch achtergrondverhaal zullen leren.

steffy bevalt van Finn's baby bb

Voorlopig genieten Finn en Steffy van hun nieuwe kleine jongen, Hayes Forrester Finnegan – en hebben ze al een behoorlijk deel van het drama rond Liam’s opsluiting en alle gebeurtenissen die eraan voorafgingen gehad. Finn maakte onlangs heel duidelijk dat hij geen moment langer wilde wachten en overhandigde zijn verloofde trouwringen — en een voorstel om zo snel mogelijk te trouwen.

gewaagde mooie steffy bezoekt liam screenshot

Hopelijk hebben ze wat meer tijd om te koesteren in hun geluk voordat er een bom wordt gedropt rond Finns ouders en het verleden dat ze deelden. Verwacht Finn’s moeder Li te zien, gespeeld door Dagen van ons leven alum Naomi Matsuda (ex-Tori Narita), arriveert kort na Jack op maandag 2 augustus.

Totdat we wachten tot de volgende schoen valt, maak een wandeling met ons terug in de tijd door onze galerij met foto’s van De romantiek van Finn en Steffy.

— Amy Mistretta