Press ESC to close

Bold & Beautiful Terugkeer? Hoe Zoe Paris en Thomas uit elkaar kon halen


We weten niet wat Hope’s reactie op Thomas’ The Bold and the Beautiful voorstel zal zijn, maar er is één ding dat we wel weten: Paris zal niet blij zijn! Thomas probeert misschien gewoon een punt te bewijzen, denkend dat Hope hem weer zal afwijzen, maar we krijgen een serieus Buckingham déjà vu!

Want na alles wat er met haar eigen zus, Zoe, is gebeurd, is Paris ronduit waanzinning om te denken dat deze verloving een goed idee is! En daarom is het het perfecte moment om Kiara Barnes en Zoe terug te halen!

Voor degenen die het zich niet meer herinneren: Thomas probeerde Paris’ zus terug te winnen tijdens zijn gevaarlijk geobsedeerde Hope-dagen. Het doel was om Hope jaloers te maken, omdat hij niet geloofde dat Zoe ja zou zeggen tegen zijn aanzoek of dat ze ooit het gangpad zouden bereiken. Maar dat deden ze wel, alleen om het allemaal te laten afbrokkelen rond de arme Zoe zodra Hope op de bruiloft verscheen om Thomas’ obsessie en manipulatie bloot te leggen.

Zoe, Thomas, Hope bruiloft mislukt B&BThomas deed precies wat iedereen Zoe had gewaarschuwd dat hij zou doen en liet haar in de steek bij het altaar voor de vrouw van wie hij echt hield: Hope! En nu trouwt Paris met Thomas, terwijl Hope haar handen wringt en hij haar punt probeert te bewijzen… door haar ten huwelijk te vragen!

Wat Hope ook zegt, Zoe zou of zou haar mond niet moeten houden. Iedereen waarschuwde haar om niet met Thomas te trouwen en ze zette toch door. Dit is het moment dat ze de stad in moet komen, de boel op stelten moet zetten en Parijs tot inkeer moet brengen voordat dit te ver gaat.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge onderbreekt Carter en Quinn na seks

Want zelfs als Thomas denkt dat hij klaar is met Hope, weet iedereen behalve hij en Paris dat dat niet waar is. Zoe moet haar zus een serieuze dosis realiteit geven en een stapel “Wat de hel doe je?!”

Kiara Barnes, Diamant Wit

Tuurlijk, Thomas vertelde Hope dat Paris niks gaf om al dat Zoe gedoe, maar er in het abstract over praten is één ding. Haar zusje Paris wat verstand laten bijbrengen is iets heel anders! Of, als dat niet werkt, kan Zoe Paris’ drankje altijd nog een keer oppeppen op haar trouwdag, zodat ze niet lang genoeg uit de badkamer kan om met Thomas te trouwen…

Hoe dan ook, iemand moet Paris tot inkeer brengen, en weinig mensen kunnen zo goed begrijpen waar ze nu is als Zoe!

Herinner uzelf nog meer aan de rampzalige tijd die Zoe en Thomas samen hadden in onze fotogalerij hieronder, waarin het leven van Ridge’s zoon wordt belicht.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]