Bold & Beautiful: Thomas en Steffy leren dat Liam Vinny heeft vermoord


Bij Forrester Creations heeft Brooke een verbaasde Ridge ingevuld over Liam die is gearresteerd voor het vermoorden van Vinny Walker. Ze benadrukt dat zijn kinderen het nog niet weten, en Hope probeert nog steeds uit te zoeken hoe dit is gebeurd. Ze gaan over de “freak” omstandigheden. Brooke protesteert dat het moeilijk was voor Liam. Ridge gaapt – het was moeilijk voor hem ?! Een jonge man verloor zijn leven! Steffy en Thomas komen binnen. Ridge relays, ze hebben nieuws… ze weten wie Vinny overreden heeft.

Meer: Is Finn van B&B buitenspel gezet door Steffy?

Thomas rookt: “Ze hebben de klootzak gevonden die Vinny heeft vermoord?!” Brooke spoort hem aan om te luisteren voordat hij reageert – het was een ongeluk. Thomas beweert dat hij hem aan de kant van de weg heeft achtergelaten om te sterven. Brooke houdt vol dat het opzettelijk was. Ridge en Brooke waarschuwen dat het iemand is die ze kennen. Steffy dringt er bij hun vader op aan te zeggen wie het is. Ridge onthult: “Het was Liam. Liam heeft Vinny vermoord.’ Thomas en Steffy zijn stomverbaasd. Steffy zegt uiteindelijk dat de politie het bij het verkeerde eind heeft, maar Brooke bevestigt dat hij het was. Ridge legt uit dat hij bekende aan Chief Baker die hem in hechtenis had genomen. Steffy kan niet begrijpen waarom hij niets zei. Thomas denkt dat het hem niets kon schelen en raaskalt dat hij zijn beste vriend als een dier behandelde.
Brooke nieuwsbureau B&B

Brooke is er net achter gekomen en ze voegt eraan toe dat Hope de waarheid pas onlangs heeft ontdekt. Thomas walgt dat Liam ook tegen Hope loog. Brooke onthult dat Bill er ook bij betrokken is; hij zat op de passagiersstoel. Nokrails, “Waarom zijn ze niet gebleven?” Brooke legt uit dat Bill Liam in de auto zette nadat hij bewusteloos was geraakt en wegreed. Tomas is woedend. Brooke vertelt hen dat Hope met Liam in de gevangenis zit. Steffy en Thomas vragen Liam niet naar voren te komen. Brooke zegt dat Bill het niet zou toestaan ​​en voegt eraan toe: “Het was een bizar ongeluk.” Ze probeert Thomas duidelijk te maken dat Liam het niet van plan was. Thomas heeft meerdere keren gesprekken met Liam gehad over het feit dat hij wilde dat de dader zou betalen en hij zei niets. Steffy maakt zich zorgen dat Kelly de rest van zijn leven haar vader in de gevangenis moet bezoeken. Brooke houdt vol dat dit niet kan gebeuren. Ze betreurt het verlies van Thomas, maar smeekt hem om aan Hope te denken. Ze wil niet dat haar familie verscheurd wordt door wat er die vreselijke nacht is gebeurd.
Steffy, Thomas verbaasde kantoor B&B

Meer: B&B aluin is te zien in Hallmark’s Christmas in juli

Hope bezoekt Liam in de gevangenis en ze praten via de telefoon door het glas. Ze verzekert hem dat de kinderen in orde zijn. Hij maakt zich zorgen over wat ze de kinderen zullen vertellen, maar Hope is er alleen op gericht hem daar weg te krijgen. Ze laat hem een ​​kaart zien die de kinderen voor hem hebben gemaakt en een familiefoto die ze hem in zijn cel zullen laten bewaren. Hope herinnert hem eraan dat hij een goede man is en daar niet thuishoort.

Meer: Zeepdierenarts trouwt onverwachts!

Justin arriveert in de gevangenis om met Liam te praten, die vertelt dat hij probeerde zijn vader erbuiten te houden. Justin is verbaasd dat Bill hem dit niet heeft verteld; hij vertelt hem alles. Hij waarschuwt dat ze allebei schuld hebben toegegeven in hun verklaringen, maar hij zal er alles aan doen om ze daar weg te krijgen. Justin vraagt ​​Liam om de bewuste nacht door te nemen. Liam en Hope verplichten.

Meer: Kijk hoe Parijs een verbluffend geheim hoort

Hope houdt vol dat Bill de doofpot heeft uitgevoerd terwijl Liam bewusteloos was. “Hij is hier de echte crimineel.” Justin kreunt omdat Bill Vinny’s portemonnee en mobiele telefoon van de hand doet. Liam legt uit dat Bill hem probeerde te beschermen. Justin begrijpt nu waarom hij de auto de halve wereld heeft laten opsturen. Hij zou willen dat ze op hem hadden gewacht voordat ze Bakers vragen beantwoordden. Liam realiseert zich dat het er voor geen van beiden goed uitziet. Hope protesteert dat Liam niet de prijs moet betalen voor wat Bill heeft gedaan, maar Justin herinnert haar eraan dat hij ruimschoots de tijd had om naar voren te komen nadat hij weer bij bewustzijn was. Hope denkt niet dat Liam iets verkeerd heeft gedaan en smeekt Justin om hen te helpen.
Justin telefoongevangenis B&B

Daarna vertelt Hope Liam dat het moed vergde om zichzelf aan te geven. Ze houdt van hem en vergeeft hem alles. Hij bedankt haar dat ze hem dat heeft gegeven. Ze verzekert hem dat ze nog niet klaar zijn met het maken van herinneringen; ze beginnen net. Hope zal ervoor zorgen dat de rechter en jury weten dat hij die avond de juiste keuze zou hebben gemaakt als hij de kans kreeg. De bewaker zegt: ‘De tijd is om’, terwijl Hope zweert om voor hem te vechten.
Liam, Hope telefoongevangenis B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Flo ontdekt dat Shauna een affaire had met Carter.

Bekijk foto’s van De familiebanden van Justin Barber in de galerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.