Bold & Beautiful: Thomas/Sheila vormen een alliantie om Finn/Hope te ontvoeren


Het straffen van de boosdoener kan hem misschien aanmoedigen om helemaal naar de duistere kant te gaan.

Wanneer Vet en mooi Als Thomas is opgepakt voor het vervalsen van Brooke’s telefoontje naar CPS, zou het logische voor zijn familie zijn om hem te verbannen. Om te zeggen: “Kijk, kerel, je bent veel te ver gegaan en er is geen excuus.” Om hem naar de gevangenis te laten slepen.

Het is duidelijk dat personages in de soap zich niet altijd (nooit?) Op een logische manier gedragen. Maar als ze dat doen, kunnen ze er spijt van krijgen. Dit is waarom.

Matthijs Atkinson

“Je wil een stukje van mij? Dat zal ik doen verlenen je bent een stukje van mij.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Een angstaanjagende alliantie

Als Thomas eenmaal achter de tralies zit, kan hij worden benaderd door een mysterieuze bezoeker die zichzelf voorstelt als een vriend. “Ik heb geen vrienden”, antwoordt hij. “Niet meer.”

“Oh, maar dat doe je wel”, antwoordt de vrouw. “En in dit geval een zeer krachtige.”

De vrouw? Lina, ook wel Sheila genoemd. Haar voorstel? Ze zal de dure advocaat betalen om op te treden als Thomas’ Get Out of Jail Free-kaart als hij met haar samenwerkt. ‘Je familie staat niet achter je’, benadrukt ze. “Dus laten we verder gaan.”

“Als je wilt, lieverd, kunnen we ook een leuke vermomming voor je regelen.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Eén valse zet

Gekwetst door het in de steek laten van Ridge, Steffy en Taylor – hoe terecht het ook is! Thomas zou beslissen: “Wat maakt het uit”, en samenwerken met Sheila. Met welk doel echter? Haar plan, zou ze spoedig onthullen, zou eenvoudig zijn. ‘Wat doe je’, vraagt ​​ze aan Thomas, ‘als je niet kunt krijgen wat je wilt? Jij nemen wat je wilt, dat is wat je doet.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Werpt The Talk Co-Host en NFL Pro Akbar Gbajabiamila als Forrester Executive, Max

Sheila is van plan Finn en Hayes te ontvoeren en hen weg te jagen naar een afgelegen eiland waar ze een afgelegen terrein heeft. Zodra Steffy en LA in het achteraanzicht van haar zoon zijn, denkt ze, zal hij weer een relatie met Mommie Dearest smeden. En daar zullen ze nog lang en gelukkig leven.

‘Het lijkt erop dat je het niet weet, dus laat me je vertellen,’ zegt Thomas, ‘dat is gek. En daar heb ik niets aan.”

hoop verdedigt liam to ridge en thomas bb

“Nee echt. Je hebt gekregen om een ​​grapje te maken.”

Krediet: CBS-screenshot

Een aanbod dat hij niet kan weigeren

“O, maar daar is er zit iets in voor jou, ‘werpt Sheila tegen. “Hoop.”

“Hoop?” herhaalt Thomas haar na.

“Heb ik het niet gezegd?” vraagt ​​de gekke vrouw. ‘Ze gaat met ons mee. Jullie tweeën kunnen eindelijk het stel zijn waarvan jullie diep in je hart weten dat jullie bedoeld waren te zijn.”

Zodra Thomas zijn kaak van de vloer heeft geraapt, wijst hij erop dat (a) Hope hem nu haat, en (b) hij hem nog meer zal haten als hij haar ontvoert en haar weghaalt bij haar man en dochter. Sheila was van plan Beth mee te nemen, net als Douglas; de compound heeft een lieve kinderkamer. “Ik dacht dat je Liam achter je zou willen laten,” lacht ze, “maar als je echt wilt dat hij komt…”

Sheila James bruiloft Kimberlin Brown, Ian Buchanan

“Ik verklaar je hierbij voor gek en gekker.”

Met dank aan: John Paschal/JPI

Het laatste stukje van de puzzel

Natuurlijk wil Thomas niet dat Liam komt. Hij kan niet geloven dat hij hier zelfs maar over praat alsof het een reële mogelijkheid is. Waarom zou Hope daarna ooit voor hem vallen? “Er gebeuren vreemde dingen in gevangenschap”, merkt Sheila op. “Ik had een kind met een man die ik een tijdje aan een muur had geketend. Liefde is zo raar.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas verliest de voogdij over Douglas en verlaat Los Angeles?

Over liefde gesproken… gaat ze Deacon dumpen? “Hemels, nee,” grinnikt Sheila. ‘Hij komt ook. Hij weet het alleen nog niet. Hij zal hijgend en puffend zijn, en zeggen: ‘We kunnen niet, we kunnen niet’, maar ik ben gaan beseffen dat dit gewoon zijn manier is om ‘Geweldig idee, schat’ in slow motion te zeggen.

Wat denk je? Zouden Thomas en Sheila geen verwoestend team vormen? Op weg naar de reacties, bekijk zijn leugens en liefdes uit het verleden in de onderstaande fotogalerij.