Bold & Beautiful: Thomas’ strijd om Douglas kan hoop verbreken / Liam


De juiste keuze is misschien niet degene waar ze naar wil luisteren!

Nou, de dag is eindelijk aangebroken The Bold and the Beautiful’s Hoop! Thomas heeft eindelijk genoeg van hun ongebruikelijke arrangement en wil Douglas terug… en dat is gewoon… niet het hebben!

Meer: Wie is de mysterieuze nieuwe bedgenoot van Deacon?

Maar nu we weten waar hun lijnen in het zand zijn getrokken, hoe zit het met die van Liam?

Liam heeft Douglas ongelooflijk gesteund, aangezien hij ermee heeft ingestemd een kind op te voeden dat niet alleen niet van hem is, maar ook niet van zijn vrouw. En op dit moment lijkt hij in de hoek van Hope te zijn en is hij het ermee eens dat Douglas het goed met hen doet. Maar dat betekent niet dat de zaak is opgelost, want we… weten Thomas geeft niet op.

Als Hope niet toegeeft, kunnen de dingen lelijk worden… en Liam kan flippen voordat zijn vrouw dat ooit doet. Historisch gezien is Liam niet bepaald een bolwerk van goede ideeën geweest – vooral als het gaat om de vrouwen in zijn leven – maar het lijkt erop dat het logisch zou zijn voor hem om te denken: “Weet je wat, Thomas zou moeten zorg dat Douglas terugkomt voordat het te ver gaat en het arme kind voor altijd littekens krijgt.’

Eerlijk gezegd, dat is wat we zouden zeggen. Trouwens, de regeling die ze momenteel hebben, is gewoon niet logisch en Liam heeft al twee eigen kinderen om zich zorgen over te maken.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam is geboekt voor de moord op Vincent Walker

Annika Noelle, Scott Clifton liam hoop bb jpi

“Ga gewoon in die stoute stoel zitten, jongeman, en denk na over wat je zei over het teruggeven van Douglas!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Maar gewoon omdat hij kan uiteindelijk zo denken en Thomas denkt dat die manier niet betekent dat Hope daarin meegaat. Douglas betekent veel voor Hope die, bij gebrek aan een betere term, zich aan hem vastklampte nadat ze dacht dat ze Beth kwijt was. En ze weet op haar beurt dat ze veel voor Douglas betekent, sinds Thomas hem manipuleerde om haar als zijn moeder te zien.

Zoveel als Hope van de jongen houdt, is ze misschien gewoon te dichtbij om er ooit aan te denken hem op te geven, zelfs als het uiteindelijk het beste voor hem is. En dat is waar Liam binnen zou komen, rijdend, ten goede, een wig tussen hem en Hope.

En het is een splitsing die Thomas en Liam mogelijk alleen en Hopeless zou kunnen achterlaten, terwijl ze met hen beiden vecht om het kind van wie ze is gaan houden als haar eigen kind te houden.

Kijk eens bij onze fotogalerij van Hope’s betraande leven voor zover je je afvraagt ​​of Douglas tot meer pijn zal leiden!