Bold & Beautiful Verlengd met twee jaar tot 2023-2024


Ergens lacht Stephanie Forrester.

Is het te vroeg om een ​​kruik martini’s door elkaar te halen? Zoals The Bold and the Beautiful het 35-jarig jubileum naderde, kondigde CBS op 2 maart aan dat het had verlengd De jongeren en de rustelozen‘zuszeep voor niet één maar twee jaar, tot en met het uitzendingsseizoen van 2023-2024.

Dat de show zou doorgaan, is ongeveer net zo’n verrassende ontwikkeling als, laten we zeggen, een van onze regelmatig geplande ‘Bridge’-breuken of Sheila die een ander vakje aanvinkt op haar 2022 Scheme-a-Day-kalender. Maar het blijft geweldig nieuws. “Al 35 jaar The Bold and the Beautiful is een hoeksteen geweest van onze nummer 1 line-up voor overdag”, zegt Margot Wain, senior vice-president van het netwerk. “Felicitaties aan onze getalenteerde cast en crew, evenals aan [headwriter/executive producer] Bradley Bell, die deze show tot een creatief succes en een succes hebben gemaakt, en bedankt aan [the] toegewijde fans, wiens passie voor deze personages en verhalen ongeëvenaard is.”

Meer: De beste personages aller tijden van Bold & Beautiful [PHOTOS]

Van zijn kant verwonderde Bell, wiens ouders William J. en Lee Phillip Bell de zeep maakten, zich dat: “35 jaar geleden had ik nooit gedacht wat er in petto had. Sinds onze première in 1987 is het voor ons allemaal een fantastische reis en ongelooflijke ervaring geweest.

“We zouden hier niet zijn zonder de onschatbare steun van CBS,” voegde hij eraan toe, “en onze miljoenen fans over de hele wereld voor hun loyaliteit en steun.”

In de loop van zijn lange en legendarische geschiedenis, volgens het netwerk, Vet en mooi heeft 100 Daytime Emmy’s gewonnen, 8.734 afleveringen uitgezonden, 393.750 pagina’s met dialogen opgenomen, 100 bruiloften geënsceneerd (of ze allemaal eindigden in “I dos”), 23 baby’s op het scherm laten geboren, 1.700 sets gemaakt en 1.793 blikjes met haarlak en 415 tubes lippenstift.

Wat? Geen klaptelling?

Terwijl je hier de tweejarige vernieuwing van de show viert, stop hier om erachter te komen wie er terugkomt voor de speciale aflevering van het 35-jarig jubileum en klik hieronder om te bekijken foto’s van het debuut van de soap tot vandaag.