Bold & Beautiful Verwelkomt twee gaststerren van seizoen 25 van Big Brother


Als er één ding is waar de mensen mee bezig zijn The Bold and the Beautiful liefs, het is een goed gaststermoment! Marie Osmond heeft zojuist haar grote debuut gemaakt als gravin Von Frankfurt tijdens de modeshow van Forrester, tegelijkertijd De jongeren en de rustelozen’ Lauren en Esther staken over. Maar weinig shows hebben zo’n klaar aanbod van gaststerren opgeleverd als de eeuwige reality-competitie van CBS. Grote broer!

Meer: Jennifer Garies plaatst fans in een onmogelijke situatie

En nu, Amusement wekelijks meldt, het schuim staat op het punt er nog twee te krijgen Grote broer seizoen 25-sterren Cirie Fields en Matt Klotz (die dit seizoen tweede werd) zullen over iets meer dan een maand verschijnen! Ze zijn allebei al bezig met het filmen van scènes Gedurfd en mooi’s aflevering van woensdag 20 december, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze samen zullen verschijnen.

De traditie begon natuurlijk al lang geleden Grote broer’s seizoen 5 in 2004 toen winnaar Drew Daniel zijn debuut overdag maakte als Gedurfd en mooi verslaggever. Afgelopen jaren Grote broer gasten Monte Taylor, Joseph Abdin en Taylor Hale verschenen allemaal op een Forrester-modeshow, maar dit jaar lijkt het erop dat de deelnemers wat meer uit elkaar gaan.

Thorsten Kaye, Taylor Hale Ridge-model B&B

Per EWFields speelt Dr. Martin die overlegt met haar collega-medische professionals Finn en Bridget over een patiënt, terwijl Klotz James zal zijn, een medewerker van (waar anders?) Forrester Creations die samenwerkt met RJ, Luna en Zende. Dat is een behoorlijk goede combinatie, hoewel onze eerste gedachte over wat er aan de hand zou kunnen zijn als ze verschijnen niet leuk is!

Lees ook:  Bold & BeautifulScott Clifton legt het probleem met Liam/Steffy/Hope uit

Wat als er bijvoorbeeld op die dag iets gebeurt waardoor Eric zich van het kantoor van Forrester naar het ziekenhuis haast, waar hij een spoedconsult nodig heeft? Nee, we weten zeker dat het goed met hem gaat. Maar het komt niet vaak voor dat de show een derde dokter voor een consult! We denken dat we gewoon moeten afwachten wat er gebeurt voordat onze overactieve verbeelding de overhand krijgt.

Denk dat er ruimte is voor een ander seizoen van dit seizoen Grote broer vorm? Bekijk hier onze fotogalerij van seizoen 25 om ze allemaal te zien!