Bold & Beautiful viert 100 afleveringen sinds terugkeer naar productie


Iets te vieren tijdens een onzekere tijd.

De huidige gezondheidscrisis heeft het afgelopen jaar zoveel mensen en plaatsen getroffen en blijft dit op verschillende niveaus doen. Een groep mensen kan in deze moeilijke tijd wat plezier beleven – de cast en crew van De kale en de knappe! Op woensdag 21 oktober kwamen ze samen in de CBS Television Studio in Los Angeles, Californië om te vieren dat ze 100 afleveringen hebben opgenomen sinds hun terugkeer naar de productie. John McCook (Eric) plaatste een foto op Instagram terwijl hij zijn duimen opstak en zei: “100 afleveringen sinds hij terugkwam van de … shutdown !! Zo gezegend dat we de show naar onze fans hebben kunnen brengen !! “

Andere castmates konden hun opwinding niet bedwingen, waaronder Lawrence Saint-Victor (Carter) die meedeelde: “We hebben 100 afleveringen gemaakt sinds we weer in productie zijn !!” De acteur vertelde verder hoe verbaasd hij was over “ons ongelooflijke team dat ons terugbracht en veilig terugbracht” en bedankte alle Vet en mooi supporters die er zijn als “we hebben deze gekke tijd doorstaan.”

Denise Richards (Shauna) deelde ook een foto met de hashtag #grateful en voegde eraan toe: “We vieren 100 afleveringen sinds ze terug zijn.”

De acteur die ‘Mr. Precies, Thorsten Kaye (Ridge) riep ook naar de fans en zei: “We hadden het niet kunnen doen zonder jullie, onze fans. Dank je!”

Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) en Scott Clifton (Liam) namen de tijd om te poseren voor een grote tentoonstelling van zwarte, witte en zilveren ballonnen om de grote ‘100e’ te markeren!

Matthew Atkinson (Thomas) voegde zich bij Scott Clifton en Annika Noelle (Hope) en maakte grapjes over het feit dat ze niet voorbereid waren op hun foto: “Ze vertelden me waar ik moest staan, ze zeiden niet dat ik een coole pose moest doen. Dus daar ben ik, ik sta gewoon weg. ”

The Bold and the Beautiful’s de weg terug naar productie nam een ​​paar omwegen … In maart waren beide CBS-soaps, B&B en zijn zusterzeep The Young and the Restless, behoorden tot de vele producties die moesten worden stopgezet met een voorlopige terugkomstdatum voor juni. De 17e van die maand stopte de soap hun eerste werkdag om de veiligheidsprotocollen aan te passen en ging een paar dagen later weer aan het werk. Niet lang daarna, een werknemer met de Gedurfd en mooi productiebedrijf positief getest, maar de zeep kon zijn donkere week opschuiven, daarom werd het productieschema niet beïnvloed.

Dus na dat alles zijn we erg blij om mee te doen met de CBS-soap om deze grote mijlpaal te vieren en kunnen we niet wachten tot er nog veel meer afleveringen komen! Wilt u een voorproefje van wat ons te wachten staat? Lees onze nieuwe Gewaagde en mooie spoilers

Kijk dan eens door onze De kale en de knappe cast foto’s in de onderstaande galerij en ontvang je gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.