Bold & Beautiful: Vincent Irizarry keert terug als Dr. Jordan Armstrong behandelt Li


De gedurfde en mooie terugkeer die we niet zagen aankomen, maar wel hadden moeten doen.

Er zijn genoeg lopende gewonden geweest Vet en mooi de laatste tijd, of het nu emotioneel of fysiek is, maar een duidelijk tekort aan artsen. Dat is een van de redenen waarom we niet verbaasd moeten zijn dat ze nu een nieuwe (oude) arts op het doek brengen.

Bridget was in topvorm toen ze in het ziekenhuis werkte om Steffy’s leven te redden. Ze raakte toen betrokken bij Quinns plan om Erics gezondheid in de gaten te houden en we weten allemaal hoe Dat bleek. Niemand zou Bridget het kwalijk nemen dat ze een hardloper heeft gedaan nadat ze een oogje had gekregen op haar lieve oude vader die in bed dartelde met zijn ex-vrouw Donna Logan.

Dr. John “Finn” Finnegan is natuurlijk onze andere huisdokter, maar is… extreem momenteel verhinderd – in feite gelooft iedereen dat hij dood en weg is! Hij zal binnenkort geen patiënten zien, ook al weet hij te ontsnappen uit de klauwen van zijn gestoorde biologische moeder, de beruchte Sheila Carter. Zijn enige focus is de hereniging met Steffy en de kinderen.

De wereldberoemde psycholoog Taylor Hayes staat altijd klaar en zal ongetwijfeld beschikbaar zijn nadat veel mensen te maken hebben gehad met de maniak Sheila die verwoesting aanricht, maar de nieuwe (oude) arts in de stad waar we het over hebben is een arts .

Dr. Jordan Armstrong. Naam doet een belletje rinkelen? Dat komt omdat het niet zijn eerste rodeo is, of moeten we zeggen, rotatieop de CBS-soap.

Zeep dierenarts Vincent Irizarry is weer aan Vet en mooi om de rol te hernemen die hij speelde in augustus 2019 toen Jordan een in het ziekenhuis opgenomen Thomas behandelde na het klifincident waarbij Brooke betrokken was.

Irizarry, die herstelde van een spoedoperatie in maart van dit jaar, verschijnt voor het eerst op maandag 25 juli.

Mis deze LOL-waardige outtakes niet en bloopers van fotoshoots van soapsterren in onze nieuwste galerij.