Bold & Beautiful Voorbeeld: Douglas confronteert Thomas met het inlijsten van Brooke


Thomas laat het huwelijk van zijn ouders niet verijdelen.

In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor 14 – 19 november, Douglas roept zijn vader uit. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Om de laatste nagel in Brooke’s doodskist te slaan, gebruikte Thomas de telefoon van zijn zoon en de stemveranderende app om het eruit te laten zien alsof Brooke hem CPS belde. Het plan werkte, Ridge beëindigde zijn huwelijk met Brooke. Hij tekende nietigverklaringspapieren en vroeg Taylor ten huwelijk voordat de inkt droog was. In de laatste promo is Brooke geschokt als ze hoort dat Ridge met Taylor gaat trouwen.

Ondertussen vertelde Douglas Ridge bijna over de stemveranderende app op zijn telefoon, maar werd tegengehouden door Thomas. Douglas realiseerde zich later dat al zijn opgeslagen berichten in de app ontbraken, en Donna, met wie hij er een grapje mee uithaalde, suggereerde dat er een manier moest zijn om ze terug te krijgen. Zouden ze in de cloud kunnen zijn?

In de laatste preview lijkt het erop dat Douglas de boodschap heeft kunnen achterhalen die zijn vader gebruikte om Brooke erin te luizen, terwijl de jongen zijn vader confronteert en hem vertelt dat wat hij deed verkeerd was en om het toe te geven. Brooke vermoedt ook dat Thomas op de een of andere manier betrokken was bij de nietigverklaring en confronteert hem met de vraag of hij iets heeft gedaan

De promo eindigt met Thomas die Douglas vertelt dat niets deze bruiloft mag tegenhouden en tegen zijn zoon zegt: “Geen woord!”

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wanneer Ridge en Taylor van plan zijn te zeggen: “Ik wil!” Zal Douglas het geheim van zijn vader bewaren, of kan de grote dag van Ridge en Taylor worden opgeblazen dankzij de jongen en zijn app?

Bekijk voordat je opsplitst deze galerij en kijk terug op enkele van de meest schokkende real-life schandalen van primetime televisie.

Video: Vet en mooi/Twitter