Bold & Beautiful Voorbeeld: gebruikt Sheila Carter Bill Spencer


Kan iemand Bill Spencer bereiken?

In de laatste The Bold and the Beautiful voorproefje voor 23-27 januari, Bills exen proberen hem het licht te laten zien. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Nadat Sheila uit de gevangenis was vrijgelaten, woedend Li dat ze was weggekomen door haar zoon en zijn vrouw bijna te vermoorden. Sheila en Bill verspilden geen tijd om intiem te worden, terwijl Liam en Wyatt probeerden te begrijpen wat hun vader dacht. Steffy zwoer ondertussen om Bill en Sheila te laten betalen. Eind vorige week begon Liam terug te denken aan de schietpartij van zijn vader en geloofde hij dat hij hem een ​​tijdje had neergeschoten dankzij een hersenschudding.

Meer: Staat Bold & Beautiful op het punt de geschiedenis te verdraaien?

In de nieuwste promo delen Sheila en Bill een hartstochtelijke kus, en later vertelt ze Deacon dat ze de rest van haar leven met Bill zal doorbrengen. Deacon zegt tegen haar: “Ik weet zeker dat je hoopt dat je dat doet.”

Terwijl Sheila Bill’s hand vastpakt, haalt Brooke naar hem uit en zegt: ‘Ga je haar voor jou laten spreken? Open alsjeblieft je ogen!” Sheila antwoordt: “Dat is genoeg!” Het lijkt erop dat niemand tot Bill kan doordringen.

In een andere scène vraagt ​​​​Deacon aan Sheila hoeveel ze verliefd is op Bill en hoeveel ze hem gewoon gebruikt. Flits naar Katie die tegen Bill tekeer gaat: “Sheila Carter bespeelt je!” Gebruikt Sheila hem, of zou hij haar op een of andere verwrongen manier kunnen gebruiken?

Lees ook:  Bold & BeautifulSheila vermoordt Steffy, nieuwe rol voor Jacqueline Wood

Bekijk voordat je vertrekt onze galerij met verdachten die Sheila Carter zouden kunnen vermoorden.

Video: Vet en mooi/Twitter