Bold & Beautiful Voorbeeld Sheila breekt uit de gevangenis en confronteert Li


Ridge en Taylor krijgen verontrustend nieuws.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 13 – 16 juni, Sheila beheert een jailbreak. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Vorige week begeleidde Baker Sheila naar de bezoekkamer van de gevangenis, de schurk in verwarring achterlatend, aangezien de enige persoon die ze wilde zien haar zoon Finn was, van wie ze denkt dat hij dood is. Ze was verrast om bezoek te krijgen van Li, die bevestiging wilde dat Sheila inderdaad in de gevangenis zat. Sheila probeerde te spelen op Li’s sympathie voor hun gedeelde zoon, en dat ook zij Finn miste. Ze huilde dat het vermoorden van Finn een verschrikkelijk ongeluk was. Helaas maakte Li een drastische fout toen ze zwoer dat ze Finns zoon zou beschermen tegen Sheila, en dat Finn een geweldige jonge man is.

Deze week worden Ridge en Taylor door rechercheur Baker geïnformeerd dat Sheila Carter is ontsnapt uit de gevangenis voordat ze naar een federale faciliteit wordt vervoerd. Dat kan te wijten zijn aan het feit dat haar oude vriend Mike is een van de bewakers.
Sheila spoort Li op, confronteert haar en vertelt haar dat ze niet al deze moeite heeft gedaan om Li haar terug naar de gevangenis te sturen. Sheila waarschuwt Li dat ze middelen heeft en dat het slim zou zijn om dat te onthouden.

Ondertussen vertelt Ridge Taylor dat ze Sheila moeten vinden voordat ze nog meer ravage aanricht.

Zal Sheila ontdekken dat Li voor een zeer levende Fin heeft gezorgd?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie Carter en Quinns liefde voor elkaar begrijpt.

Klik op de onderstaande fotogalerij van onze Zomerse previews en voorspellingen voor de soaps.

Video: CBS/YouTube