Bold & Beautiful: Waar is Finn, Tanner Novlan deelt Halloween-foto, Hallmark-film


Acteur waarnemen…

Het is alweer een tijdje geleden dat we Finn hebben gezien The Bold and the Beautiful maar zijn portrettist Tanner Novlan werd onlangs gespot op een Halloween-evenement met zijn vrouw Kayla Ewell (ex-Caitlin) en een paar vrienden in kostuum – en voor degenen onder jullie die fans zijn van de film uit 1993 De Sandlotje zult hun getups waarderen.

Novlan plaatste een video van zijn bemanning, evenals een foto, met hem gekleed als De Sandlot karakter Michael ‘Squints’ Palledorous en Ewell als Squint’s crush Wendy Peffercorn en hun vrienden als Cincinnati Bengals quarterback Joe Borrow en Gemene meiden‘Regina George.

Fans hebben zich afgevraagd waar Finn tegenwoordig in godsnaam is geweest en hoewel het personage waarschijnlijk alles inhaalt wat hij tijdens zijn gevangenschap heeft gemist, ook al is het een tijdje geleden dat hij terug in de kudde was, bleef zijn vrouw Steffy bezig met de zoektocht om haar ouders te herenigen – en zelfs een reis van Finn naar Aspen maakte, waar de grote “Tridge”-reünie plaatsvond.

Meer: Katherine Kelly Lang neemt afscheid… voor nu

En over reünies gesproken… Novlan heeft een vakantiefilm opgenomen. Op zaterdag 10 december schittert hij in de première van Hallmark Kerstklas reünie tegenover Aimee Teegarden. Kijkers zullen zien hoe twee geliefden van de middelbare school opnieuw contact maken tijdens hun reünie van de 15e klas, waar ze zich herinneren wie ze waren, wie ze zijn en wie ze willen zijn.

Lees ook:  Met Bold & Beautiful's Steffy in coma, zal Hope Kelly & Hayes nemen?

Eerder deze maand plaatste Novlan een video terwijl hij aan het golfen was bij Furry Creek Golf and Country Club in Vancouver, waar het netwerk vaak hun films filmt.

En hoewel we niet zeker weten wanneer Finn weer in de CBS-soap zal verschijnen, hopen we dat je in december afstemt op zijn kerstfilm!

In de geest van Halloween, neem een ​​kijkje in onze galerij hieronder vol met foto’s van de beste vermommingen en kostuums van soaps.