Bold & Beautiful: Waar is Justin? Aaron D. Spears keert terug


Het is lang geleden dat we Aaron D. Spears hebben gezien The Bold and the Beautiful maar de acteur zal vanaf woensdag 19 oktober terugkeren als Bill’s voormalige BBF en raadsman Justin Barber. Soap Opera Digest. Vanwege de pre-emption van de soap op donderdag 13 oktober, zal hij waarschijnlijk een dag later op donderdag 20 oktober beginnen.

De laatste keer dat we Justin zagen was in november 2021. Voor degenen die een opfrissing nodig hebben, Justin bevond zich in een behoorlijke puinhoop nadat hij was betrapt terwijl hij Thomas vasthield in de kelder van Spencer Publications. Nadat Thomas Justin de video had laten zien waaruit bleek dat Vinny zelfmoord had gepleegd, wat Bill en Liam had kunnen vrijspreken van alle aanklachten rond Vinny’s dood, sloot Justin de Forrester op met als enige bedoeling de waarheid geheim te houden om Bill’s bedrijf over te nemen.

justin sluit thomas op in een kooi bb

Meer: Actrice keert overdag terug tijdens ziekte

Justin voelde zich gedegradeerd en ondergewaardeerd door Bill, maar zijn plan kwam in de problemen toen Hope Thomas als zijn gevangene aan het licht bracht en hem uit Justins kooi bevrijdde. Hoewel Thomas met de video naar de politie haastte om Bill en Liam te redden, heeft hij Justin nooit aangegeven, die door Bill uit zijn leven werd verbannen nadat hij hoorde hoe hij zich echt voelde. En om gevangenisstraf te vermijden, bood Justin zijn loyaliteit aan Ridge aan en zwoer hij hem te helpen Bill neer te halen.

thomas vertelt hoop dat liam vinny bb . niet heeft vermoord

Dus, wat gaat Justin deze keer terugbrengen? Nou, Ridge had hem al twee eerdere opdrachten gegeven – een om Carter en Quinn te bespioneren en twee om de goederen over Deacon en Sheila te krijgen – dus zou hij er nog een voor hem kunnen hebben? Of misschien is Justin degene die de waarheid over Thomas ontdekt en die gebruikt om onder de duim van hem en Ridge weg te komen – of misschien zal hij hem verdedigen als hij gepakt wordt voor de misdaad. Of… zal Justin op de een of andere manier terug in de goede gratie van Bill komen?

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Ridge achtervolgt Taylor naar Aspen

In ieder geval, we zijn hier voor het drama dat voor ons ligt!

En als je zin hebt in een leuk drinkspel met vrienden dit weekend, hebben we er een waarbij je zegt: “Bottoms up!” elke keer een van deze dingen gebeurt op je favoriete programma.