Bold & Beautiful: Wanneer gebeurt er iets in Sheila/Bill Story?


gedurfde mooie sheila bill kiss mashup voerman katie sheila taylor wyatt liam

Krediet: CBS-screenshots

Ik heb lang geklaagd over de repetitieve aard van Vet en mooi’s dialoog, maar de afleveringen van deze week brachten dat naar een geheel nieuw niveau. Het lijkt erop dat de schrijvers hebben besloten dat als we een scène één keer leuk zouden vinden, we het absoluut geweldig zouden vinden om deze drie of vier keer in de loop van een week – praktisch regel voor regel – te zien spelen. Ik denk dat ze de oude “Sally zegt recyclen!” ding ter harte. En toen, vrijdag, werd het… interessant!

Voer hier de tekennaam in

In het verleden hebben we gezien Vet en mooi neem een ​​enkele regel en voeg deze maandelijks in elk script in. Je kent de regels die ik bedoel. Brooke klaagde “Waarom heb ik gedronken?” of Douglas vertelde iedereen die wilde luisteren: “Ik zag oma de kerstman kussen” (wat altijd werd gevolgd door: “Nee, nee, het liedje is ‘I Saw Mama Kussende kerstman”).

B&B Brooke staart naar wodkaflessen

“Waarom heb ik je gedronken?”

Maar deze week braken de schrijvers een ‘nieuwe’ truc uit, en ik hoop dat ze die nooit meer zullen herhalen. Ze gebruikten in feite herhaaldelijk exact hetzelfde script, waarbij ze simpelweg een nieuw personage in de gleuf stopten die aan het begin van de week werd bezet door Steffy en Taylor, kort daarna gevolgd door Katie.

Stop me als je deze hebt gehoord

De uitsplitsing voor de scripts moet zoiets als dit hebben gelezen:

Bill Sheila Katie B&B

“Bill, je gaat dit de komende dagen veel horen, maar… wat maakt het uit?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Katie komt de woonkamer van Bill binnen, duidelijk overstuur. Ze probeert haar voormalige echtgenoot verstandig te praten, en wordt steeds emotioneler naarmate hij blijft volhouden dat hij de controle heeft over zijn vermogens. Terwijl Bill hem op een dieper niveau probeert te bereiken, kan Bill haar niet in de ogen kijken. Sheila komt binnen, waardoor Katie schrikt. Terwijl Sheila verklaart dat zij en Bill verliefd zijn, eist Katie nadrukkelijk dat de indringer “zwijgt”. Bill eist dat Sheila in zijn huis gerespecteerd zal worden. Terwijl een geschokte en weerzinwekkende Katie toekijkt, slaat Bill een beschermende arm om Sheila heen. Zij zoenen. Fade-out op griezelige muziek.

Zich realiserend dat ze iets nodig hebben om naar toe te gaan, gingen de schrijvers terug en voegden deze regel toe aan de uitsplitsing: Elders praten andere personages over de Sheila/Bill-situatie.

Praten van de stad

Als je denkt dat ik een grapje maak, ga dan terug en bekijk de afleveringen van deze week. Dat exacte scenario – compleet met Sheila’s onverwachte entree, iemand die haar zei haar mond te houden, en de canoodling – speelde zich eerst af met Taylor en Steffy, daarna Katie, gevolgd door Wyatt en Liam, en, voor onze slotact op vrijdag, Brooke.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wat is Sheila's volgende zet met Deacon (Sean Kanan), scheervideo

Eric Donna B&B

“Dus de enige manier waarop ze ons zullen snijden, is als we over Sheila praten?” vroeg Donna. “Ik weiger!” zei ze, toen ze pas merkte dat het licht op de camera was uitgegaan.

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Chicago Fire schotelt een schokkende exit voor

Er was deze week geen enkele scène waarin iemand op het doek iets anders besprak dan de Bill/Sheila-situatie. Niet een. Zelfs als Carter en Katie een romantisch moment deelden, was dat zodat hij kon beloven haar en Will te beschermen tegen je-weet-wel-wie.

Deze keer om te lachen

Tijdens de aflevering van donderdag hebben we in ieder geval echt gelachen dankzij de altijd leuke combinatie van Liam en Wyatt. De reactie van Scott Clifton toen Sheila de kamer binnenkwam was onbetaalbaar, net als Wyatt van Darin Brooks die er streng op stond dat hij en zijn broer er waren om “dit snel en eenvoudig te maken”… en toen een stap achteruit deed en zei: “Liam?”

Liam Wyatt Bill B&B

“Pap, je begrijpt dat Sheila nog meer gehaat is dan Flo, toch?”

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Waarom dit Passions-aluin jouw steun nodig heeft!

Ik heb altijd gezegd dat als je de Spencer-mannen in een kamer zet, ik automatisch vermaakt word. Deze scènes waren voor mij het hoogtepunt van de week.

De Ick-factor

Wat me het meest stoort aan de manier waarop de show deze week watertrappelde, is dat ik oprecht geïntrigeerd ben door het verhaal en wil zien wat er daarna gebeurt. Er is duidelijk iets aan de hand met Bill. Iedereen heeft een theorie over wat dat zou kunnen zijn, en de show bracht deze hele week door met het vermijden van het laten vallen van hints door simpelweg te watertrappen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn maakt zich zorgen over Steffy die zijn ouders ontmoet op de bruiloft

Bill Sheila B&B

Om Valerie Cherish te citeren: “Dat hoefde ik niet te zien!” (En een pluim voor elke lezer die die referentie krijgt!)

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Is *dit* de echte reden waarom Bill/Sheila contact hebben opgenomen?

Het andere dat ervoor zorgt dat ik terug blijf komen voor meer, zijn de uitvoeringen die worden gegeven door Don Diamont. Waarom kan Bill Katie niet in de ogen kijken? Doet het feit dat Bill lijkt werkelijk geïnvesteerd in zijn nieuwe romance betekent dat hij niet gehypnotiseerd of anderszins gemanipuleerd wordt door Sheila? Toen ik ze zag knabbelen nadat ze de liefde hadden bedreven, voelde ik me een beetje ziek in mijn maag … en dat is precies waar de show voor ging.

Wat ik echt leuk vond aan de seksscènes, was dat ze alles wat we beschouwen als romantische clichés uit de soapserie – de gefluisterde lieve woorden, de gedeelde kusjes, het knapperende vuur – op hun oor zetten, simpelweg vanwege wie er zich aan overgaf. .

Wacht… Wat is er net gebeurd?

De aflevering van vrijdag draaide grotendeels om Brooke die Bill probeerde te overtuigen. En het leek te hebben gewerkt… misschien omdat ze het enige meebracht waar niemand anders aan dacht: flashbacks! Tegen het einde van de aflevering vertelde Bill Brooke dat ze gelijk had, Sheila keek woedend en het leek erop dat de dingen zouden kunnen veranderen.

Ten tijde van Bill’s opnames eindigden de meeste Liam/Bill-gesprekken zo!

Krediet: JPI

Ondertussen hadden Liam en Hope wat misschien een vreemde dialoog was … of misschien wel het belangrijkste gesprek in deze show in maanden. Tegen de tijd dat het voorbij was, vroegen we ons af of Taylor Bill misschien niet echt had neergeschoten. Je zult je herinneren dat Liam destijds dacht dat hij schuldig was. Maar zijn naam werd gezuiverd toen bleek dat hij valse herinneringen had vanwege een hersenschudding en dat Taylor de feitelijke schutter was, naar eigen zeggen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hope leert dat Liam Thomas heeft gevraagd om voor haar en de kinderen te zorgen

Maar wat als er die nacht in werkelijkheid twee schutters waren? Wat als Taylor miste, maar Liam niet en, om deze veronderstelling een stap verder te brengen, wat als Sheila dit op de een of andere manier weet? Het zou op zijn minst kunnen verklaren waarom Bill doet alsof hij verliefd op haar is – en hij moet doen alsof, toch? Daar zijn we het toch allemaal over eens?

Willekeurige gedachten

• Het is ronduit beschamend dat we de hele week geen enkele Thomas hebben gezien. Deze show presteert enorm als het gaat om uitbetalingen … en laat de bal dan helemaal vallen als het tijd is om door te zetten. Zou het hen hebben gedood om te laten vallen een scène van mensen die het Sheila-verhaal samenvatten om ons te laten zien wat Thomas van plan is sinds hij door zijn familie is opgestart?

Thomas bed & breakfast

“Ik dacht dat iemand mijn naam riep. Nee? Nou, eh, ik ben hier, wachtend, wanneer jullie me nodig hebben.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Wat is de toekomst voor Thomas?

• Blijkbaar is de intrekking van een aanklacht tegen een legendarische meestercrimineel geen groot nieuws in Los Angeles. Hoe anders te verklaren dat personages het nieuws via mond-tot-mondreclame blijven horen. Je zou denken dat Liam en Wyatt, die voor een uitgeverij werken, in ieder geval op het laatste nieuws zijn aangesloten!

• Wyatt roept: “Hou je mond!” bij Sheila herinnerde me er om de een of andere reden aan hoe graag ik het altijd leuk vond als Quinn snauwde: “Hou je mond, Donna!” (Tot op de dag van vandaag gebruiken mijn beste vriend en ik die regel nog steeds op elkaar, willekeurig … ondanks dat we geen van beiden Donna heten.)

Het zou een misdaad zijn die Sheila Carter waardig is als je de onderstaande galerij niet zou bekijken met de echte partners van sterren uit de verschillende Wet & gezag franchises!