Bold & Beautiful: Wanneer komt Delon de Metz op 911?


De dagacteur past zich aan om levens te redden.

Nou, het lijkt erop dat hij probeert de zijne te houden The Bold and the Beautiful character werken in het ontwerpbureau is niet het enige dat Delon de Metz (Zende) tegenwoordig doet. Hij zal een gastrol spelen in een komende aflevering van FOX’s first responder-serie 9-1-1. Dus, zal hij een politieagent, paramedicus, brandweerman of dispatcher spelen?

De CBS-soapacteur plaatste een foto van achter de schermen, verkleed als brandweerman, terwijl hij een propbaby omhoog hield die hij blijkbaar uit een brandend gebouw had gered. “Mijn leven riskeren voor de mooie baby’s,” deelde hij. “Ik heb een geweldige tijd gehad met gastrollen 9-1-1meer foto’s wanneer de aflevering wordt uitgezonden!

Zijn castmates haastten zich naar de commentaren om hun opwinding over zijn primetime-periode te verspreiden, terwijl Lawrence Saint-Victor (Carter) juichte: “Get it in!” Jennifer Gareis (Donna) stuurde de Metz enkele applaudisserende emoji’s voor een goed stuk werk, terwijl Krista Allen (Taylor) riep: “Ja!”

Meer: Katherine Kelly Lang raakt opgewonden door confrontatie

Blijf uitkijken naar zijn debuutdatum, maar blijf hem voorlopig overdag in de gaten houden, want zijn personage is in een emotionele achtbaan terechtgekomen… Gezien het feit dat de Hope for the Future-lijn waaraan hij werkte niet de beste recensies kreeg , en nu Thomas misschien weer in de mix komt om toe te voegen wat Zende’s ontwerpen misten, nou, het is veilig om te zeggen dat hij een tijdje aan de zijlijn zal blijven staan.

En nu we het toch over primetime hebben, kijk eens terug op enkele van de meest schokkende, verontrustende en gewoon meest trieste schandalen die degenen die betrokken zijn bij late-night-tv in onze fotogalerij hieronder treffen.

Lees ook:  Bold & BeautifulFinn werd onder de bus gegooid voor Sheila's terugkeer