Press ESC to close

Bold & Beautiful: Wat is er met Li gebeurd? Zullen we romantiek zien met Bill?


Onze vingers zijn gekruist!

Er zijn geen twee manieren over: Naomi Matsuda is een drukke vrouw. Ze heeft het zelfs zo druk dat als Finn Vet en mooi moeder is zoiets als haar portrettist, we kunnen volledig begrijpen hoe Li dat auto-ongeluk al die maanden geleden heeft overleefd. Omdat niets gaat haar vertragen!

Iedereen die de actrice volgt, weet waarschijnlijk heel goed dat ze overal projecten heeft gedraaid, van Palm Springs tot Arkansas, heeft gewerkt met acteurs als Jason Priestley en alles heeft gedaan, van televisieoptredens tot commercials. En recentelijk heeft ze zelfs een film opgenomen!

Is het een wonder dat we niet meer Li op onze schermen krijgen?

Nou, nu lijkt het erop dat de actrice haar film heeft afgemaakt omdat ze naar Instagram ging om aan te kondigen: ‘Dat is een wrap. Wauw. Bedankt voor zo’n ongelooflijke ervaring! Wat een bemanning! Zo blij om met iedereen aan deze film te werken. Voel me enorm gezegend! Dank je!”

En hoewel het altijd geweldig is om acteurs zo dankbaar te zien voor hun rol, waren bleef zich afvragen over één rol in het bijzonder. Wat betekent dit voor Li? Omdat het op dit moment voelt alsof de sterren voor heel veel op één lijn liggen!

We hebben al opgemerkt hoe druk de actrice het heeft gehad, maar weinig dingen kunnen zo tijdrovend zijn als het filmen van een film. We willen al het succes van de wereld voor de ongelooflijke actrice – maar als ze tussen projecten in zit, kunnen we misschien binnenkort wat meer van Li gaan zien.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Eric en Ridge staan ​​tegenover elkaar op de catwalk

Het is natuurlijk niet zo dat ze er niet is geweest – iedereen die iemand was was bij Ridge en Taylor’s huwelijksuitbarsting – maar we hebben haar niet echt gezien in een of ander heftig eigen verhaal sinds haar terugkeer uit de dood leidde tot Finns redding.

Li was natuurlijk blij te horen dat Sheila was opgegeten door een beer (maar wie niet?), dus nu het gerucht begint te circuleren dat Sheila nog leeft, lijkt het de perfecte gelegenheid om haar aan de praat te krijgen. scherm meer! Steffy en Finn zullen tenslotte de eersten zijn (naast Deacon) die deze verontrustende waarheid ontdekken, en er is geen reden waarom ze niet naar Li zouden rennen met het nieuws! En zij, stellen we ons voor, zou een erg persoonlijk belang om Sheila neergehaald te zien worden!

En dan is er haar en Bill. Die twee leken zo veelbelovend toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten dat Matsuda en Don Diamont smoesachtige namen bedachten voor het potentiële paar! Maar toen vestigden ze zich min of meer in wederzijds bewonderende vrienden terwijl Bill weer rond Katie stuiterde … en Brooke. Voor de 100e keer.

Bill Li heeft spijt van B&B

Katie heeft echter duidelijk gemaakt dat ze hem niet wil, en Brooke kan het beste in de nabije toekomst met rust worden gelaten – of, heck, elk toekomst. Ze heeft net die hele “Ik verdien beter”-speech aan Ridge gegeven, maar we twijfelen nog een beetje of ze weg zal blijven van haar favoriet jojo echtgenoot.

Kortom, het lijkt erop dat de sterren allemaal op één lijn staan ​​om dit de perfect tijd om Li meer op de been te brengen en van haar en Bill het machtspaar te maken dat we allemaal verdienen om op onze schermen te zien! Trouwens, hoe heerlijk zou het zijn om Bill te laten eindigen als Steffy’s stiefvader?

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 8 - 12 maart 2021

Ontdek wat Diamont te zeggen heeft over Bill’s vrouwelijke liefdes in onze fotogalerij van zijn romances. Is Li de volgende op die lijst?@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]