Bold & Beautiful Werpt Steffy & Finn’s trouwambtenaar Petri Hawkins Byrd van Judge Judy Show


De langverwachte tijd is gekomen voor Finn en Steffy om in het huwelijksbootje te stappen, en hoewel Carter bekend staat als de officiële trouwambtenaar van Forrester, zal zijn diensten niet nodig zijn in het landhuis, gezien zijn recente hete affaire met Eric’s vrouw Quinn. ! In het laatste nummer van Soap Opera Digest, het is gemeld dat Petri Hawkins-Byrd zal optreden als de officiant die in de week van 2 augustus met Finn en Steffy trouwt.

Hoewel dit Hawkins-Byrds eerste soap-optreden is, laten fans van de op arbitrage gebaseerde reality-rechtbank zien Rechter Judy zal hem herkennen als de deurwaarder van de show. Het zal interessant zijn om te zien of zijn personage zichzelf kan beheersen, mocht iemand het huwelijk onderbreken, aangezien hij gewend is om de populaire rechtszaal van Amerika te allen tijde op orde te houden!

Petri Hawkins-Byrd gecast als trouwambtenaar bb . van Steffy Finn

Steffy en Finn verwelkomden onlangs hun eerste kind samen, de kleine Hayes Forrester-Finnegan. Hun zoon werd genoemd ter ere van Steffy’s moeder Taylor met een afgebroken achternaam om zijn ouders te binden.

finn en steffy houden pasgeboren zoon vast bb

Over ouders gesproken … Steffy is behoorlijk open geweest met Finn over het feit dat hij zijn familie wilde ontmoeten, en hoewel hij duidelijk een geheim heeft bewaard rond zijn vader en moeder, zullen we ze heel snel ontmoeten (en hun geheim leren!) dierenarts Ted King en Dagen van ons leven aluin Naomi Matsuda voeg je bij de cast als Jack en Li Finnegan.

Degenen die de reis van Steffy en Finn hebben gezien, weten dat het liefde op het eerste gezicht was voor de jonkvrouw in nood en de goede dokter. Soaps.com nodigt fans uit om terug te blikken hun romance in onze galerij gevuld met foto’s van het paar.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Rena Sofer, Annika Noelle's Rescue Pup's Amputatie Chirurgie

— Amy Mistretta