Press ESC to close

Bold & Beautiful: Wie is de vader van Luna’s baby? Het is RJ


Tussen de terugkeer van Sheila uit de dood en een gevreesde zwangerschapstest gaan we een week van volledige paniek tegemoet. Gedurfd en mooi. Maar wees gerust, SOAPS-lezers, we hebben minstens één mysterie opgelost. Je hoeft niet te hyperventileren over wie de potentiële nakomelingen van Luna heeft voortgebracht. We weten het antwoord op de allerbelangrijkste vraag: “Wie is de vader?”

In de nieuwste Bold & Beautiful preview is Luna geïrriteerd nadat ze een zwangerschapstest heeft gedaan. Koortsachtig smeekt ze haar moeder om de uitslag voor te lezen. Poppy zegt op zijn beurt niets, maar werpt haar een blik toe die er geen twijfel over laat dat het positief is. Zojuist wachten totdat tante Li erachter komt!

Bold & Beautiful’s Luna bevond zich al in de crisismodus, nadat ze per ongeluk met Zende Forrester, de neef van haar vriend RJ Forrester, had geslapen terwijl ze onder invloed was van champagne en speciale pepermuntjes. Luna had, zoals gebruikelijk is in soaps, seks met Zende in de overtuiging dat hij eigenlijk RJ was. Ja, het was RJ’s gezicht dat ze die avond zag, en RJ waarvan ze dacht dat ze die extra ongeremde seks had… maar dat was niet het geval. Zende van zijn kant ging ervan uit dat ze zo verliefd op hem was dat ze RJ op het feest een afscheidskus gaf en direct naar zijn bed ging om op de loer te liggen.
Luna B&B

Om de zaken nog meer tot een puinhoop te maken, slaagde Luna erin zichzelf over te halen het geheim te houden voor RJ, terwijl haar eerste instinct was om meteen eerlijk tegen hem te zijn over wat er was gebeurd. Poppy, die al meer dan ‘behulpzaam’ was geweest door haar speciale muntjes rond te laten liggen zodat haar dochter deze onbewust kon pakken, maakte vervolgens opnieuw een grote moederlijke misstap door Luna aan te moedigen tegen haar gevoel in te gaan, wat haar vertelde eerlijk te zijn.

Lees ook:  Vetgedrukte en mooie samenvatting: Wyatt beschuldigt Shauna ervan Eric te willen

En ja hoor, toen RJ er uiteindelijk achter kwam dat hij razend was, niet alleen op Zende, die een stomp op zijn neus kreeg, maar ook omdat hij wekenlang in het donker werd gehouden.
Zende RJ B&B

In eerste instantie kon RJ niet naar Luna kijken zonder zich haar in Zende’s bed en armen voor te stellen, maar hij leek eindelijk bij te komen en voor het laatst dat we ze zagen, hadden Luna en RJ een liefdevolle omhelzing gedeeld en leken ze weer op het goede spoor te komen. Voor zover het publiek weet hebben Zende, Luna en RJ samengewerkt, zo niet harmonieus, dan toch burgerlijk aan Hope’s nieuwe lijn bij Forrester Creation.

Maar daar zit geen drama in, dus betreed de gevreesde zwangerschapsangst.

Luna’s paniek over de plasstok heeft waarschijnlijk meer dan één reden. Ze bevindt zich niet bepaald op het punt in haar carrière waarop het een geschikt moment is om de zaken uit te stellen om haar eerste kind te krijgen. Zij en RJ staan ​​aan het begin van hun jonge relatie en hebben net een grote storm doorstaan. Er is nog een ander probleem, en dat is een groot probleem. RJ was misschien niet degene die het zaadje had gezaaid… het had neef Zende kunnen zijn. Of zou het kunnen?
RJ Zende en Luna BB

Als Luna diep ademhaalt en helder nadenkt, zal ze zich snel herinneren wat we hebben gedaan. Nadat zij en Zende seks hadden gehad, vertelde hij haar dat ze bescherming hadden gebruikt. Dit betekent dat hij onmogelijk de vader van haar kind kan zijn. Als die test positief is, is RJ dat ook zeker de babypapa.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 12 - 16 april 2021

Tenzij natuurlijk blijkt dat RJ en Luna Ook gebruikten bescherming elke keer dat ze intiem waren. Als dat het geval is, zet je dan schrap, want we krijgen te maken met ‘Het mysterie van de mislukte anticonceptie’ en moeten ons afvragen of Zende gelogen tegen Luna, die niet in staat was zich de gebeurtenissen van die nacht nauwkeurig te herinneren. Egad.

Binnen de kortste keren zouden we Luna’s kleintje kunnen toevoegen aan onze galerij met de schattigste kinderen van soaps hieronder.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]