Press ESC to close

Bold & Beautiful: Wie speelde de CPS-officieren in Brooke/Thomas Faceoff


Kijkers krijgen volgende week een hobbelige rit The Bold and the Beautiful als de zaken oplopen, niet alleen tussen Brooke en Thomas, maar ook tussen Ridge en zijn vrouw! Soap Opera Digest meldt dat overdag alums Chi-Lan Lieu (Algemeen ziekenhuisNina’s ex-assistent) en Steve Richard Harris (Een leven om te levenSeth), samen met nieuwkomer Johnny Rosales, zijn gecast om rollen te spelen die een impact zullen hebben op de verhaallijn.

Wat gaat er gebeuren tussen Brooke en haar stiefzoon? Zoals voorbeschouwd in de Vet en mooi spoilers, krijgen Brooke en Thomas een verhitte discussie, waarvan we kunnen wedden dat hij wil dat Douglas bij hem gaat wonen of het feit dat hij en zijn zus Steffy geloven dat hun moeder beter bij hun vader past. Hoe het ook zij, Brooke wordt bang voor haar veiligheid en vertelt Ridge later wat er tussen haar en zijn zoon is gebeurd.

Maar wacht… Brooke gaat nog een stap verder en schakelt de autoriteiten in. Lieu en Rosales zullen op dinsdag 27 september en woensdag 28 september verschijnen als CPS-officieren, terwijl Harris op donderdag 29 september en vrijdag 30 september verschijnt als collega-CPS-officier Walter Barnes.

Meer: Tanner Novlan’s (Fin) spannende nieuwe rol

Ridge zal zijn zoon krachtig verdedigen, aangezien hij zich herinnerde dat Brooke in het verleden had gedreigd de kinderbescherming te bellen over Thomas. “Als iemand zoiets eenmaal zegt, krijg je het niet meer uit je hoofd”, aldus Thorsten Kaye. Om de situatie verder te bespreken, belt Ridge uiteindelijk Brooke en vraagt ​​of ze nog iets wil toevoegen over wat er is gebeurd, waarop ze antwoordt: “Nee.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke vertelt Ridge dat ze een terugval kreeg en alcohol dronk op nieuwjaar

Kaye legde uit dat men altijd degenen van wie ze houden wil geloven, dus als Brooke “nee” zegt, kiest Ridge ervoor om haar te geloven. En je kunt je voorstellen hoe Thomas hierop zal reageren … spoilers onthullen ook dat hij uithaalt naar zijn vader omdat hij de kant van Brooke kiest – en omdat hij er genoeg van heeft om emotioneel heen en weer te worden geslagen tussen zijn vrouw en zijn zoon, roept Ridge een gunst in om tot op de bodem uit te zoeken wat er echt tussen Thomas en Brooke is gebeurd.

Lees tot die tijd waarom Ridge en Thomas perfect zijn ingesteld om dit najaar een nieuw blad om te draaienevenals andere soap-personages die een verandering moeten doorvoeren.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]