Bold & Beautiful: Wie speelt FBI-agent die Ridge Bill helpt? Brian Yang


De aflevering van gisteren, 15 maart, van The Bold and the Beautiful gaf een wending als geen ander toen Ridge verscheen en bleek samen te werken met Bill om Sheila te pakken te krijgen. Hoewel kijkers slechts een glimp opvingen van een FBI-jas en -badge vanuit de bewakingsbus, liet acteur Brian Yang zijn Twitter-volgers weten dat hij officieel zijn “kleine run” op de CBS-soap was begonnen.

Aangezien de show vandaag en vrijdag wordt uitgesteld voor March Madness, zullen we volgende week waarschijnlijk meer van de FBI-agent zien – en fans herkennen Yang misschien van zijn vorige rol overdag als Dr. Yuan op ABC’s Algemeen ziekenhuis.

Het is duidelijk dat de FBI betrokken is geweest bij de verrassende samenwerking en het plan van Ridge en Bill, zodat het karakter van Yang degene zou kunnen zijn die uiteindelijk de spijker in Sheila’s doodskist slaat door haar te arresteren en naar de gevangenis te sturen. En als je geschokt was door de grote onthulling van woensdag, kun je je voorstellen hoe de families van Ridge en Bill zullen reageren – als sommigen van hen het nog niet weten…

Meer: Bekijk foto’s van een real-life soap double date

Eén ding is zeker, dit was een briljante wending in de verhaallijn, een die niet alleen voor Sheila maar ook voor Deacon problemen zou kunnen opleveren. En terwijl velen schreeuwen om iemand om Sheila weer in de slammer te stoppen, hebben anderen voor Deacon geworteld sinds hij Il Giardino kocht en zijn leven heeft veranderd – afgezien van vallen voor Sheila, dat wil zeggen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Carter confronteert Zende over het achtervolgen van Zoe

B&B sheila diaken seks

We zullen op het puntje van onze stoelen zitten kijken om te zien hoe de volgende fase van het plan van Ridge en Bill zich ontvouwt, dat is zeker!

En als iemand daarbuiten medelijden heeft met Sheila, kijk dan eens terug op de vele redenen waarom ze de rest van haar leven in de gevangenis zou moeten doorbrengen.