Press ESC to close

Bold & Beautiful: Wie speelt rechter Gomez voor de voogdijhoorzitting van Douglas, Jill Remez


Als je denkt dat wat Thomas deed door Douglas te betrekken bij zijn plan om Brooke erin te luizen omdat hij CPS had gebeld, is vergeten, dat is niet zo. In werkelijkheid, The Bold and the Beautiful brengt iemand terug naar de show die zal helpen bepalen waar het vanaf hier gaat met betrekking tot Douglas – en hoeveel Thomas een rol in zijn leven zal kunnen spelen.

De show heeft Jill Remez gecast om te verschijnen als rechter Gomez, zoals gemeld in het laatste nummer van Soap Opera Samenvatting. De actrice komt de kijkers misschien bekend voor, aangezien dit niet haar eerste keer in de CBS-soap is, of de tweede of de derde… Van 1996 tot 2018 verscheen Remez drie keer, in drie verschillende rollen, als Dr. Flores, een naaister genaamd Lucy en Rosa Gonzalez. Ze had ook rollen op Passies (Juanita) en Dagen van ons leven (mevrouw Perez).

Jill Remez bb

Meer: Hoor hoe Scott Clifton zijn nieuwste single vertolkt

Kijkers kunnen haar in de nieuwste rol verwachten vanaf vrijdag 10 februari, wanneer de rechter Douglas en zijn familie ontmoet. En de vraag is… Zal Douglas bij Hope blijven wonen, die mogelijk de volledige voogdij over de jongen krijgt, of zal Thomas zijn zoon kunnen terugvorderen en dagelijks bij hem blijven wonen. We hebben het gevoel dat de arme Douglas op de moeilijke plek zal komen te staan ​​om te moeten kiezen waar hij wil wonen, wat een van de harten van zijn ouders zal breken.

En als de rechter door onze galerij van Thomas’ leven bladerde, het goede, het slechte en de mannequin, zou haar beslissing heel gemakkelijk te maken zijn. Blijf kijken!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline Wood verdooft in bikini na de bevalling

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]