Bold & Beautiful/Young & Restless: Sean Kanan previews Deacon & Nikki Crossover met Diane


Deacon heeft nog wat onafgemaakte zaken te regelen.

Het is de cross-over die onvermijdelijk was vanaf het moment dat Diane levend opdook Jong & Rusteloos met het nieuws dat Vet en mooi’s Deacon hielp haar haar dood in scène te zetten – en zorgde ervoor dat Nikki de val op zich nam! Alsof de blondine het gewoon ging laten Dat dia van de man die ze ooit ‘echtgenoot’ noemde! Geen schijn van kans.

Meer: Bold & Beautiful gaat naar de volgende shoot op afstand

De confrontatie tussen exen start op 20 en 21 september wanneer Sean Kanan op bezoek komt? Jong & Rusteloos alvorens verder te gaan op 26 september wanneer Melody Thomas Scott op bezoek komt Vet en mooi. En het begint allemaal, legde Kanan uit op de laatste Vet Livemet een tekst – een anonieme!

‘Hij weet niet van wie het afkomstig is en het verzoekt om zijn aanwezigheid in een hotel in Beverly Hills,’ legde Kanan uit. “Als hij komt opdagen, komt hij oog in oog te staan ​​met zijn ex-vrouw Nikki, en hij heeft… nee idee – nou, hij heeft een idee.

“Ik moet niet zeggen dat hij geen idee heeft”, wijzigde de acteur. “Hij weet het niet precies zeker, is ze in de stad en op zoek naar…”

Op dat punt, Vet en mooi producer Casey Kasprzyk kwam tussenbeide en zei dat mensen gewoon moesten kijken – hoewel het niet was voordat we ons afvroegen waar Deacon precies denkt dat zijn voormalige mevrouw naar op zoek is! Weet Deacon dat ze daar op zoek is naar vergelding of hoopt hij misschien dat ze “opnieuw contact wil maken?” Als het het laatste is, nou, Deacon, hebben we nieuws voor je: ze is getrouwd!

Lees ook:  Bold & Beautiful Gericht op een 'Who Killed Bill Spencer' moordmysterie?

Maar dat weerhoudt hem er niet bepaald van om naar Brooke te smachten. Bovendien past het een beetje in zijn hele verwrongen relatie met Nikki. Een fan haalde tijdens het interview herinneringen op over hoe heet en stomend hun flirt was… zeer ongezond!

“Heeft Deacon een gezonde relatie gehad?” Kanan mijmerde. “Ik denk niet dat de man ooit een gezonde relatie heeft gehad!” Deacon en Nikki waren zo’n beetje “veel drank, veel seks.”

Melody Thomas Scott, Sean Kanan nikki diaken jpi

Nikki zal Deacon nog een keer in de hot seat krijgen… maar misschien heeft ze deze keer geen handboeien nodig!

Krediet: Sean Smith/JPI

En toen hielp hij haar erin te luizen voor een niet-bestaande moord… Maar hey, que sera sera, toch? Hoewel zijn tijd met Nikki slechts een kleine druppel in de emmer van zijn wandaden is, erkende Kanan dat “Deacon zoveel fouten heeft gemaakt in het leven.” Hij wil een stand-up kerel zijn, maar zijn eigen verleden blijft hem naar beneden slepen.

Maar dat maakt deze crossover juist zo geweldig voor hem! Dit is een kans voor Deacon om boven zijn verleden uit te stijgen, of in ieder geval zijn schuldgevoel een beetje te verzachten en Nikki te geven wat ze wil over Diane.

Hij heeft ook al genoeg op zijn bord, dus het is waarschijnlijk het beste om Nikki gewoon te geven wat ze wil en weer in een constante staat van paniek te leven terwijl hij probeert te voorkomen dat Sheila zijn leven opblaast!

Gelukkig is Kanans relatie met Scott veel gezonder dan Deacons verleden met Nikki of zijn heden met Sheila.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 13 – 17 december 2021

Ze filmden de scènes een paar weken geleden, zei hij, “en we vielen terug in de vertrouwdheid die we hadden toen we consequent samenwerkten. Zij en ik hadden elkaar niet echt gezien in een lang tijd. En we hadden ook niet gepraat. We vielen er gewoon weer in. Ik denk dat we in staat waren om wat dingen die niet per se op de pagina stonden naar die scènes te brengen.”

Meer: Krista Allen reageert op ondeugend briefje van Taylor

“Maar”, besluit hij, “dat is een beetje waar we voor betaald worden.”

Welnu, welke extra diepte ze ook toevoegen, we zullen er zijn om er meteen in te duiken! Het enige dat nu nog rest, is het advies van Kasprzyk op te volgen en af ​​te stemmen op hun dans vanaf volgende week!

Herbeleef alles waar Deacon voor moet boeten met onze fotogalerij van zijn door fouten doorzeefde leven!