Bold & Beautiful: Zal ​​Thomas wraak zoeken op Liam en hopen op Vinny’s dood


De reactie van de hervormde slechterik op een verbluffende onthulling zou hem geen hoop voor de toekomst kunnen geven.

Thomas heeft zich druk gemaakt over het lot van zijn oude vriend, Vinny, terwijl hij tegelijkertijd de lof bezingt van zijn voormalige rivaal, Liam. Dit is natuurlijk een ironische soapachtige opzet voor het onvermijdelijke moment waarop Thomas achter de waarheid komt over wie er achter de vluchtmisdrijf zat.

We weten dat Thomas het spreekwoordelijke nieuwe blad heeft omgedraaid, maar het voelt nog steeds als een beetje vergezocht om hem te horen praten over Liam’s reünie met de vrouw hij houdt van; het is zeker op het randje van overkill. Maar we vermoeden dat Thom niet al te lief zal zijn voor Hope’s man als hij erachter komt dat hij is gearresteerd voor de moord op Vinny.

Meer: Hallmark’s Christmas in juli heeft een B&B-twist

Ja, de vrede die Thomas met Liam heeft gesloten, staat op het punt het raam uit te gaan en zal ongetwijfeld ook gevolgen hebben voor zijn relatie met Hope. Liam zat tenslotte nog niet eens in de boeien en ze had het hem vergeven. Natuurlijk kent ze de rol die Bill speelde, die meespeelde in haar beslissing, maar tenzij ze dat deel van het verhaal aan Thomas onthult, zal Hope zeker wat ‘splainin’ te doen hebben met betrekking tot Douglas’ vader.

Zou de onthulling dat Hope Liam heeft vergeven voor het vermoorden van Vinny en het verdoezelen het enige zijn dat Thomas uit de liefdestrance kan halen waar hij in zat? Of zal hij het alleen maar opschrijven dat Hope zo’n goed, vriendelijk en vergevingsgezind type is?

Wat als Thomas te weten zou komen dat Hope overwoog de waarheid geheim te houden om Liam te beschermen? Als Thomas als gevolg van deze onthullingen Hope in een nieuw – en aanzienlijk minder gunstig – licht ziet staan, wat zouden dan zijn volgende stappen kunnen zijn?

Meer: Zullen Steffy en Finn een rol spelen in de dood van Vinny?

We kunnen ons voorstellen dat de co-ouderschapssituatie een beetje gespannen zou kunnen worden – zou Thom een ​​juridisch bod doen om te proberen zijn zoon Douglas terug te nemen van Hope en Liam? Hoe zit het met samenwerken bij Forrester Creations? Welke wangedrochten zou Thomas onder de gegeven omstandigheden kunnen schetsen voor de Hope for the Future-lijn? (Eerlijk gezegd zou hij het moeilijk hebben om sommige van de te overtreffen) bizarre mode gedragen op Vet en mooi op de dag).

Bill’s besluitvorming op de avond dat Vinny stierf zal ook zeker aan het licht komen, en die onthulling is misschien wel degene die Thomas’ hernieuwde terughoudendheid tot het breekpunt duwt, vooral gezien hoe brutaal Bill tijdens hun laatste ontmoeting over Vinny sprak. Zal het de knoppen van Thomas zo ver indrukken dat hij zijn duistere kant opnieuw bezoekt? Zo ja, hoe zou hij dan kunnen proberen wraak te nemen op Spencer?

Laat ons in het commentaargedeelte weten hoe je denkt dat Thomas zal reageren als de waarheid naar buiten komt. Maar neem eerst even de tijd om door de foto’s te bladeren van Thomas’ geschiedenis op Vet en mooi in de galerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.