Bold & Beautiful: Zal ​​de winnaar van Big Brother 24 Taylor Hale een gastster zijn? Krista Allen plaagt


Welnu, er is een nieuwe winnaar gekroond voor het 24e seizoen van Grote broeren we kennen al een grote fan van de show en de deelnemer die als beste uit de bus kwam: The Bold and the Beautiful’s Krista Allen!

“Gefeliciteerd met Taylor MF Hale”, riep ze uit op Twitter. “Tegen alle verwachtingen in deed ze het als de eerste zwarte vrouwelijke winnaar van Grote broer en AFP! Dit is zo’n zoete overwinning.”

Vervolgens voegde ze eraan toe: “Hoop echt dat ik je mag ontmoeten. (Hint hint).”

Oh, geloof ons, we snappen de hint, en we hadden de niet eens nodig #Dapper en knap en #BB24 hashtags daar om ons te helpen!

Grote broer winnaars hebben een lang geschiedenis van het maken van gastoptredens op Vet en mooi, die teruggaat tot de vroegste dagen van de reality-game. De winnaar van vorig jaar, Xavier Prather, kwam in oktober langs voor een bezoek en hoewel er in 2020 een kleine pauze was (goh, we vragen ons af wat er dat jaar aan de hand was?), zelfs 2019’s Beroemdheden Grote Broer kampioen Tamar Braxton bezocht in de onstuimige pre-pandemische dagen.

Allen voegde er natuurlijk aan toe dat “#TeamTaylor is mijn favoriete team.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge, Grace, Sheila en Thomas Percelen hebben geen zin

En ja, dat mogen we hopen! Grappig genoeg had de actrice een behoorlijke kans om dat te doorbreken, zelfs als Hale niet gedaan winnen, zien als hoe Grote broertweede plaats was Monte Taylor! Begint iemand anders het gevoel te krijgen dat een Taylor/Taylor-meetup dit jaar zo ongeveer in de sterren is geschreven?

Dus houd je ogen open voor die botsing van Taylors dit najaar, want we denken dat het een goede gok is dat Hale langskomt om Forrester te bezoeken. En alles wat we kunnen zeggen is of zij en Allen niet doen elkaar kruisen, zou het een tragedie zijn!

Misschien kan Hayes er een paar proberen Vet en mooi’s meest in het oog springende mode zoals die te zien is in onze haute fotogalerij.