Bold & Beautiful: Zal ​​Douglas de bruiloft stoppen en vertellen wat Thomas deed?


Waarom is iedereen in de show zo … nou ja, dom?

Als je wilde schudden Vet en mooi’s Taylor na de aflevering die op 14 november werd uitgezonden, was je niet de enige. In plaats van tegen Ridge te zeggen dat het veel te snel voor hen was om zelfs maar te overwegen om verloofd te worden, sprong ze in zijn armen voordat hij zelfs maar de vraag kon stellen die ze zo graag wilde beantwoorden.

En natuurlijk wilden we Ridge wurgen, die een ring om Taylor’s vinger schoof op dezelfde dag dat hij Brooke de nietigverklaringspapieren had laten ondertekenen zonder zelfs maar de moeite te nemen om haar te vertellen waarom hij had besloten om alle bewijzen van hun verbintenis uit te wissen. .

Het kan ook zijn dat je Thomas wilt slaan vanwege zijn snode manieren, vooral als je bedenkt dat ze onvermijdelijk pijn zullen veroorzaken bij degenen van wie hij het meest houdt.

In feite hebben we de afgelopen weken gemerkt dat we met onze ogen rollen of obsceniteiten schreeuwen tegen zowat elk personage op het canvas. Niets dat een van hen doet, is logisch, althans niet in vergelijking met, weet je, de manier waarop echte mensen zich gedragen.

Er is echter één personage tot wie we ons altijd kunnen wenden als het een beetje te gek wordt. Een baken van rede en gezond verstand en moraliteit die eigenlijk goed van kwaad lijkt te onderscheiden, en op dit moment is hij misschien wel de enige hoop die de Forrester-familie nog heeft.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke hoort dat Quinn het leven van Paris dreigt te ruïneren als ze praat

Natuurlijk hebben we het over de zoon van Thomas, Douglas.

Douglas, Thomas spoilers

Sorry, Hope, maar het feit dat je Liam in het ongewisse houdt over Thomas die je probeert te kussen ondanks dat hij weet dat de ontwerper in het verleden door je geobsedeerd is geweest, maakt je uit de running. En Liam, we hebben niet eens tijd om in te gaan op waarom je geen genomineerde bent. (Hoewel als u onze beslissing wilt aanvechten, bekijk dan eerst deze lijst met botte bewegingen en ronduit domme beslissingen die je in het verleden hebt gemaakt.)

Natuurlijk kan Douglas soms een beetje onaangenaam zijn, zoals toen hij Liam wegblies tijdens de modeshow om bij zijn ‘echte ouders’, Hope en Thomas te zijn. (Het is vermeldenswaard dat Liam minstens net zo betrokken is geweest bij het opvoeden van de jongen als Hope, en waarschijnlijk veel meer dan Thomas!) En af en toe krijgt hij een glinstering in zijn ogen waardoor we denken dat hij misschien wat van zijn vaders meer … laten we gaan met “ondeugende” neigingen.

Liam Douglas verzoek om B&B

Maar toen Douglas in opstand kwam tegen zijn vader nadat hij erachter kwam dat Thomas Brooke erin had geluisd, stonden we op en juichten. “Wat je deed was verkeerd, papa,” verklaarde de jongen. “Doet me denken aan toen we erachter kwamen dat baby Beth nog leefde, hoe je het voor iedereen verborgen hield.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Oh nee!

Nu moeten we erop wijzen dat de enige reden dat Douglas de opnames vond, is omdat hij (opnieuw) zijn vader ongehoorzaam was. Maar soms moet je een paar eieren breken om een ​​omelet te maken, toch?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hope confronteert Eric om een ​​beslissing te nemen over zijn huwelijk

Meer: Komt een regelrechte cray-cray-twist Taylor’s kant op?

Het enige wat we nu nog nodig hebben, is dat Kelly en Beth een klein beetje ouder worden, zodat de drie kinderen hun eigen Scooby-bende kunnen vormen, al het lokale vuil opsnuiven en onthullen in ruil voor wat van Pam’s versgebakken citroenrepen.

Brooke is momenteel vrijgezel en we denken dat ze klaar moet zijn om zich te mengen. Sorry, Ridge, maar hier zijn een hoop jongens we denken dat ze er een geweldige tijd mee zou hebben!