Bold & Beautiful: Zal ​​Hope Liam dumpen voor Thomas? Is Thomas geobsedeerd?


B&B mashup hoop thomas liam

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Eindelijk hebben we weer een modeshow! Maar de echte actie vond, zoals altijd, achter de schermen plaats. Ondertussen discussieerden fans of Thomas geobsedeerd was door Hope of gewoon een verliefde man. Waar is de lijn getrokken? We praten over dat alles en meer…

Je kunt maar beter werken!

Als je hebt gekeken Vet en mooi vanaf het begin weet je dat de allereerste afleveringen draaiden om een ​​Forrester-modeshow. Door de jaren heen werden we getrakteerd op grote, spetterende modeshows over de hele wereld. Ik zal Brooke nooit vergeten om die haven in Italië binnen te varen in de showstopper van de bruidsjurk. Of enkele van de legendarische Forrester vs. Spectra confrontaties.

gewaagde mooie modeshow italië brooke showstopper

Maar goed dat de zeeën die dag kalm waren, anders had deze modeshow een veel ander einde!

Krediet: John Paschal/JPI

Dus het was geweldig om te zien dat de zeep eindelijk terugkeerde naar zijn roots. De afgelopen jaren was Forrester Creations een plek waar mensen werkten, maar we hebben in tijden geen echte catwalkshow gehad. Dit was een iets kleinere schaal dan sommige die we eerder hebben gezien, maar het was absoluut een knaller!

Twee Mr. Wrongs Don’t Make A Right

We hebben de afgelopen weken veel gesproken over hoe zowel Taylor als Brooke beter verdienen dan Ridge. Maar deze week was Hope de vrouw rond wie alle “Welke man is beter voor haar?” praten ontvouwde zich, vooral op Twitter.

Bill Liam Wyatt B&B

‘Wyatt, het maakt niemand uit waar je woont of wat er met Flo aan de hand is. Dit gaat allemaal over Wyatt!”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas en Steffy leren dat Liam Vinny heeft vermoord

Krediet: Howard Wise/JPI

Waar mensen op het Thomas vs. Liam-debat vielen, hing sterk af van hoe ze de zoon van Ridge zagen. Vrijwel iedereen was het erover eens dat het gedrag van Liam precies was wat we van hem gewend zijn, wat kinderachtig en emotioneel beledigend betekent. Zelfs als je gelooft dat Thomas Hope manipuleert (daarover straks meer), was het bijna moeilijk om te zien hoe Liam de grote dag van zijn vrouw over zichzelf en zijn onzekerheden maakte. Elk feest heeft een poep, en in dit geval was het Liam.

En dan is er Thomas.

Ik ben eigenlijk verbaasd hoe verdeeld het publiek is wat hem betreft. Waar sommigen (waaronder ikzelf) zijn constante herinneringen dat Liam er niet voor zijn vrouw was als emotioneel manipulatief zagen, zagen anderen hem als volledig ondersteunend. Is hij geobsedeerd door Hope… of is hij echt gegroeid en veranderd, en is hij gewoon een man die heel erg verliefd is?

Thomas hoop B&B

We weten vrij zeker wat Thomas’ hoop voor de toekomst is!

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer:Don Diamont deelt reünie 20 jaar in de maak

Terwijl ze zich voorbereidde om de catwalk op te gaan in de jurk die hij ontwierp, maakte Thomas zijn gevoelens vrij duidelijk. “Ze gaan zien, zonder dat ik het zelfs met woorden hoef uit te drukken, waarom ik een eenvrouwsman ben,” vertelde hij aan Hope, “en die vrouw ben jij.”

Wat biedt de toekomst voor Hoop?

De grote vraag is hoe het afloopt in het kielzog van Thomas die zijn gevoelens voor Hope duidelijk maakte als de kristallen die haar hoofd sierden in die showstopper. Liam lijkt er alles aan te doen om Hope in de richting van zijn aartsvijand te duwen.

Lees ook:  Is Bold & Beautifulkeert Ashley Jones fulltime terug als Bridget?

liam steffy kelly bank bb

“Mama, wie is deze vreemde man?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Wat raar is, is dat ze niet de voor de hand liggende andere kant van deze vergelijking spelen: Thomas brengt meer tijd door met Douglas, maar Liam lijkt volledig te zijn vergeten dat hij en Steffy een kind delen. Waarom laat je hem niet meer tijd met Kelly doorbrengen en tegelijkertijd Steffy in vertrouwen nemen? Finn kon bezorgd zijn, omdat hij de geschiedenis kende, waardoor hij iets anders te doen had dan af en toe langs Forrester te gaan om met zijn vrouw te vrijen.

Vermist in actie

Ik ben altijd geïntrigeerd door wie er wel en niet aanwezig is als er een feest of een groot evenement is. Ik kan bijvoorbeeld niet geloven dat Taylor niet bij de modeshow was. Ze heeft er veel aan gedaan dat ze zich slecht voelde omdat ze er door de jaren heen niet was geweest voor belangrijke momenten in het leven van haar kinderen, maar toch was ze op een conferentie in plaats van er te zijn voor het make-or-break-evenement van Steffy en Thomas.

Brooke Taylor protesteert B&B

‘Als ik daar ben, raak je van streek. Als ik er niet ben, veroordeel je me. Ik kan niet winnen!”

Krediet: CBS-screenshot

Erger nog, als Taylor erbij was, zou het drama een extra laag hebben gegeven. Brooke zou duidelijk geïrriteerd zijn door Tay Tay’s aanwezigheid, en Steffy zou de dingen nog ongemakkelijker kunnen maken door op het podium te praten hoe blij ze was dat haar ouders verenigd waren. En jij weten dat zou ze gedaan hebben!

Meer: Ontmoet de echte partners van de Blue Bloods-cast

En hoe zit het met Deacon? Waarom was Hope’s vader er niet voor deze belangrijke mijlpaal? In feite zou ik een moord hebben gepleegd om een ​​scène te krijgen waarin Deacon met Taylor kruiste, haar plaagde over de hereniging met Ridge, een beetje met haar flirtte. Sean Kanan en Krista Allen hebben een geweldige chemie en het kan nooit kwaad om het publiek eraan te herinneren dat Taylor opties heeft! Het zou er ook toe hebben geleid dat Ridge uit vorm raakte toen Brooke en Deacon een band kregen over hun dochter.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Hope: personage geruïneerd door de CPS-verhaallijn van Thomas?

Zoveel gemiste kansen!

Willekeurige gedachten

• Ik zou echt willen dat de show een rivaliserend modehuis zou introduceren. Als de show de oorlog tussen de Logans en de Forresters blijft spelen, waarom zouden Brooke en Hope dan niet besluiten om hun eigen bedrijf te financieren? Zou Thomas de Forresters verraden om voor Hope te gaan werken? Kunnen voormalige ontwerpers zoals Bridget of Felicia in de strijd worden gelokt? Het is gewoon te sappig om niet over na te denken!

• Heb ik iets gemist? Werkt Paris nu als een gopher voor Hope? Zo niet, waarom maakte het hoofd van de Forrester Foundation aantekeningen en deed hij boodschappen voor Hope?

Vet mooi Paris Hope-kantoor

“Ik ben een beetje onduidelijk over mijn taken.”

Krediet: CBS-screenshot

• Dus zomaar, Justin is een goede vent? Niet meer rondsnuffelen voor Ridge of samenzweren tegen Bill? Dat is jammer, want Aaron D. Spears was erg leuk om samenzwering te zien.

Bekijk onze glamtastic kijkje achter de schermen bij de Hope for the Future-modeshowvan de prachtige jurken tot het zich ontvouwende drama!