Bold & Beautiful: Zal ​​Taylor/Sheila van het dak van het ziekenhuis vallen?


“Dat gebeurt er als je een gek probeert te helpen!”

Toen Sheila naar het dak van het ziekenhuis ging en overwoog om zich van de grond te werpen, Vet en mooi kijkers waren er vrij zeker van dat ze het niet echt zou doen. Er is tenslotte veel te veel verhaal over om te vertellen met de rouwende moeder en de comateuze schoondochter die haar zonden kon onthullen. Maar wat fans niet hadden voorspeld, was dat Taylor, in een poging om Sheila’s leven te redden, zelf over de rand zou gaan!

Onmiddellijk begonnen fans te speculeren over wat er daarna zou gebeuren. Terwijl sommigen zich afvroegen of de “grote plotwending” die de show al weken plaagde misschien de dood van Taylor zou zijn in tegenstelling tot die van Finn, hadden anderen een veel slimmere theorie: dat Sheila Taylors leven zou redden en zich daardoor zelfs een weg zou banen. verder in de Forrester-familie … tenminste zolang Steffy niet in staat blijft om te onthullen wat er echt in dat steegje is gebeurd!

Natuurlijk wisten sommigen precies wat er gaat komen dankzij de spoilers voor de rest van de week. Maar het werd al snel duidelijk dat heel veel mensen de teasers van tevoren niet lezen om te genieten van de spanning van het verhaal dat zich ontvouwt zoals het bedoeld was.

Over één ding waren de meeste van degenen die hun mening uitten op sociale media het eens? Ze willen Krista Allens Taylor niet kwijtraken. Sterker nog, velen tellen in plaats daarvan de dagen af ​​totdat Sheila haar verdiende loon krijgt … wat begrijpelijk is, aangezien ze beide heeft geterroriseerd Vet en mooi en Jong & Rusteloos letterlijk tientallen jaren!

Lees ook:  Bold & Beautiful Gelogen tegen fans, nu karakter van Deacon's Ruined

Meer: Wat gebeurde er echt op dat dak!

Dit alles doet ons denken dat de show misschien op weg is naar een nieuwe dood … maar niet die van Taylor. Doe met ons mee om te raden welke van de vele slachtoffers van Sheila zou kunnen eindigen met het vermoorden van haar!