Bold & BeautifulAnnika Noelle en Rena Sofer redden pup met gebroken been


We kunnen de details van dit hartverscheurende verhaal nauwelijks ‘dragen’.

Hope en Quinn ‘bear’ly interactie in karakter op The Bold and the Beautiful tenzij ze allebei aan het werk zijn bij Forrester Creations, maar in het echte leven werkten Annika Noelle en Rena Sofer samen voor de meest hartverwarmende onderneming die je je kunt voorstellen…

Het was Noelle, een zelfverklaarde dierenliefhebber, die de bal aan het rollen kreeg door een foto naar Sofer te sturen, die zich herinnert dat het “een bericht was van een chocoladelab-puppy op Instagram die een gebroken been had en werd overgegeven aan het asiel in het westen van LA. .” Oké, we kunnen ons volledig vinden in hoe dat de harten van de actrice zou raken, die een dierenadvocaat is en honden in haar huis koestert. Het was nog niet zo lang geleden dat ze de absoluut stinkende schattige Dixie en Delilah in zich opnam.

Maar om terug te keren naar ons verhaal, het lijkt erop dat Sofer ‘na 2 weken slapeloze nachten’ het niet meer aankon en in actie kwam om het chocoladelab te helpen redden. Met de hulp van haar beste vrienden (waarvan één haar man, Sanford Bookstaver), werd de pup uit het asiel gered en naar het huis van Sofer gebracht.

Een foto delen van de duidelijk heel blije hond, riep Sofer uit: “Er is een dorp betrokken bij deze redding en ik zal je alle details vertellen, maar het is onnodig om te zeggen dat je je door niets beter voelt dan het redden van een leven. Bevorderen redt levens!!!”

Het schattige lab, genaamd Bear, zal een tijdje blijven, legde ze uit. “Ik kan niet wachten om jullie allemaal mee te nemen op #Bearsjourney, want het zal lang duren voordat we het perfecte huis voor hem vinden !!” Ze verzekerde: “Annika en ik houden jullie allemaal op de hoogte.”

Noelle en Sofer’s soapster-vrienden sprongen in het commentaargedeelte om opmerkingen te maken over het verhaal en de schattige foto van Bear die vrolijk opkijkt naar zijn nieuwe pleegmoeder, waaronder Kim Matula (ex-Hope), Lawrence Saint Victor (Carter) en Karla Mosley (Maya).

We kunnen niet wachten om Bear te zien genezen, verwend te worden en zijn voor altijd thuis te vinden!

Laat je bemoedigende woorden horen of deel je eigen verhaal over een pleegpup hieronder, maar mis eerst de kans niet om door foto’s van Het leven en de tijden van Hope onderstaand.