Bold & BeautifulAnnika Noelle praat op een manier waarop ze niet is zoals Hope Logan


Ze kent haar alter-ego als geen ander, maar dat betekent niet dat ze dezelfde smaak hebben.

Annika Noelle nam de rol van Hope Logan op zich in 2018 toen haar voorganger, Kim Matula, vertrok om andere projecten na te streven, en maakte zich snel de rol eigen. Het personage, dat Noelle een ‘hopeloze romanticus’ noemt, had nog steeds vast aan haar eerste liefde, Liam Spencer, en was nog steeds verwikkeld in een langdurige liefdesdriehoek met hem en Steffy, maar ze begon met meer volwassen thema’s om te gaan. zodra het paar zwanger raakte.

In een recent interview met Groet, werd de actrice gevraagd naar de ontwikkeling van Hope, en Noelle sprak de hoop uit dat ze “meer gravitas in het personage had gebracht”. Zeker, Brooke’s dochter is niet langer de onschuldige die ze ooit was na alles wat ze heeft meegemaakt.

Toen Hope tijdens een storm weeën kreeg op Catalina Island in aanwezigheid van alleen de onbetrouwbare Dr. Buckingham, zullen maar weinigen de rauwe uitvoering vergeten die Noelle gaf tijdens de tumultueuze bevallingsscènes of toen het personage later werd verteld dat haar dochter was overleden (ze had niet ). Wat volgde was een lange donkere periode voor het personage, die zich zeker leende voor de ontwikkeling van “veel meer lagen en diepte”, samen met Hope’s voortdurende “joie de vivre”, waarvoor de actrice haar waardering uitsprak.

Meer: Annika Noelle vertelt zwangerschapsverlies tijdens B&B verhaallijn

En hoewel Noelle de fictieve Hope beter kent dan bijna iedereen, deelt ze niet noodzakelijk dezelfde smaak, vooral niet als het gaat om hun gevoel voor stijl. Van fans die ervan uitgaan dat zij en Hope zich op dezelfde manier kleden, verzekert Noelle: “Niets is minder waar.”

Noelle noemt haar mode-invloeden als ’90s grunge’ en ‘de strakke lijnen en klassieke stijl van Audrey Hepburn’, zegt Noelle: ‘In het echte leven kleed ik me niet zoals mijn soappersonage.’

Meer: Bekijk de prachtige strandhouding van Annika Noelle

Hope’s garderobe neigt naar zakelijk traditioneel met kleuraccenten en boho chic, wat ook de stijl is van haar kledinglijn, Hope For the Future. Hoewel de jongere Logan neigt naar conservatieve keuzes, is het personage niet immuun voor opmerkingen van toegewijde kijkers die modecritici zijn geworden.

Inderdaad, Hope en andere personages zijn in sommige gevallen opgedoken werkelijk wenkbrauwverhogende outfits op het scherm. Ja, we denken aan de Bo Peep jurk! Zie een foto ervan en andere bizarre stijlen in de De oogverblindende modegalerij van Bold & Beautiful onderstaand.