Bold & BeautifulAshley Jones van Ashley Jones speelde Megan in Young & Restless


De CBS-soapdierenarts blikt overdag terug op haar tienerjaren.

Voordat Ashley Jones ter plaatse kwam bij The Bold and the Beautiful als Bridget in 2004, kreeg ze haar eerste rol overdag als Megan Dennison De jonge en de rusteloze. De actrice gaat zelfs naar het 50-jarig jubileumfeest van de soap en tijdens ons interview met de actrice dacht ze na over haar tijd in het eerste drama overdag en hoe ze zich voelde in vergelijking met de anderen in de cast.

“Ik was zo jong toen ik begon Jong & Rusteloos, ‘vertelde Jones aan Soaps.com voordat hij zich herinnerde hoe Bill Bell haar bij elke stap begeleidde. “Het was heel ontmoedigend en ik dacht dat iedereen zoveel cooler was dan ik!”

Jones zat op dat moment op school en zou aan het einde van de dag na haar studie naar de set gaan. “Iedereen leek zoveel glamoureuzer dan ik!” zei ze. “Het geheel leek glamoureus.” Er was echter iets veel groters dat ze in het begin besefte…

Ashley Jones Megan jr

“Ik wist die eerste dag niet hoeveel werk het was,” gaf Jones toe. “Het was zo ontmoedigend. Ik bedoel, hier was ik deze jongen op de middelbare school en daar was Eric Braeden, een letterlijk icoon voor overdag! En sprekend over de portrettist van de grote en machtige Victor Newman, onthulde ze: ‘Eerlijk gezegd vind ik hem nog steeds een meer dan levensgrote aanwezigheid. Ik ben nu een volwassen vrouw, maar soms voel ik me nog steeds zo omdat hij… nou ja, hij is Eric Braeden!”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Hunter Tylo (Taylor) keert terug voor Steffy's bruiloft met Finn?

eric braeden ashley jones jr

Meer: Eric Braeden deelt gekoesterde foto met een icoon

Jones trakteerde haar Instagram-volgers toen ze foto’s plaatste van haar tijd waarin ze Genoa City’s ‘lieve Megan’ speelde, een personage dat haar twee Daytime Emmy-nominaties opleverde. Ook al won ze geen gouden beeldje, voor Outstanding Younger Actress in a Drama Series, ze verloor van twee van haar castmates, “de geweldige Cameron Grimes” (ex-Cassie) in 1999 en de “enorm getalenteerde Heather Tom” (ex-Victoria) in 2000.

“Ik heb altijd gezegd dat Bill Bell mijn leven heeft veranderd … Velen van ons zouden dat eigenlijk kunnen zeggen, ” zei Jones voordat hij soapfans noemde als “de beste” en beloofde veel foto’s achter de schermen te maken op het jubileumfeest volgende week.

Kijk, vooruitlopend op de grote mijlpaal van de soap, door onze fotogalerij hieronder van Jong & Rusteloos‘ 50-jarig jubileum gegoten portretten.