Bold & BeautifulBill Spencer neemt Li Finnegan mee naar huis heeft geen zin


Spencer zou nooit doe dit!

Bill Spencer is aan het sudderen Bold & Beautiful’s achterbaks voor nogal enige tijd, en hoewel zijn verhaal verre van sissend weer is, waren fans blij hem terug op hun schermen te zien, al was het maar om eindelijk uit te vinden wat er aan de hand was tussen hem en Katie, die ook vermist is in actie. Dat gezegd hebbende, de stoofpot waarin hij zich de laatste tijd bevindt, is nogal twijfelachtig …

Het blijkt dat het liefdesleven van Dollar Bill tegenwoordig verre van een hot item is, aangezien Katie niet ontvankelijk is geweest voor zijn toenadering tot een reünie. In tegenstelling tot Ridge, die steeds teruggaat naar Brooke (ook bekend als zijn lot) nadat ze met Bill geflirt heeft, lijkt Logan’s zus er genoeg van te hebben na de laatste ongepaste kus die ze deelden. En wie kan het haar kwalijk nemen?!

Door het ontbreken van een liefdesleven had Bill weinig te doen, maar verscheen hij van tijd tot tijd als een roddelkip samen met zijn zonen, terwijl hij de verhalen van andere personages voorschotelde. Veel kijkers willen beter voor de onstuimige magnaat – en die fans hebben zich uitgesproken over dit te zeggen!

In een Q&A-sessie een paar weken geleden, Vet en mooi producent Casey Kasprzyk plaagde dat Bill een grote rol speelde in een aankomend verhaal, die degene moet zijn geweest waarin we hem nu vinden. Bill ontdekte de getraumatiseerde en gewonde Li in een steegje en zal vermoedelijk een rol spelen bij het in elkaar zetten van de stukken dat Finn leeft en hulp nodig heeft. Belangrijk voor het verhaal ja, maar is deze plotwending geloofwaardig? Niet zo veel…

Zoveel als we hebben genoten van de traktatie van Vincent Irizarry’s terugkeer als Dr. Jordan Armstrongdie Bill naar het huis riep om Li te onderzoeken nadat hij haar in de steeg had gevonden, het is nogal verbijsterend dat het ooit zover is gekomen.

Waarom? Een paar goede redenen.

Zelfs als een rijke man als Bill op een eenvoudige plek aan de kade zou gaan eten, zou hij zich dan echt een weg banen door een steegje als hij naar buiten gaat, in plaats van dat zijn auto hem van de voordeur wegjaagt? Toegegeven, Bill rijdt graag in zijn sportwagen, dus zelfs als we accepteren dat hij in de buurt geparkeerd stond en er geen andere manier voor hem was om het restaurant te verlaten en de met vuilnis bezaaide steeg te vermijden, zou de rest van het scenario dan geloofwaardig zijn?

Um Nee.

Los Angeles heeft helaas een vreselijk grote dakloze bevolking – in feite was de Skid Row ooit het onderwerp van een zeer ontroerende verhaallijn met Bold & Beautiful’s Stephanie Forrester —— wat betekent dat Bill helaas gewend zou zijn om mensen in Li’s toestand te zien… niet heb ze naar huis gebracht.

Zelfs als hij Li in haar toestand opmerkte, is het moeilijk te geloven dat hij haar in zijn auto zou stoppen en haar mee naar huis zou nemen.

We zeggen niet dat Bill geen hart heeft, dat heeft hij zeker – hij is de grootste donor van de Forrester Foundation – maar zelfs zijn eigen zoon Wyatt trok uit het niets de plotselinge vlaag van medeleven van zijn vader in twijfel toen hij hoorde dat hij een rechteloze vrouw terug naar het landhuis om haar hulp te krijgen. Het is bizar. Hij zou veel eerder iemand anders bellen om haar te hulp te komen.

Wat dit geloofwaardig zou hebben gemaakt, was als hij… erkend Li. Misschien hadden hun paden elkaar nooit gekruist, maar er moeten nieuwsberichten zijn geweest over de spraakmakende schietpartij van Finn en Steffy – iets dat zou zijn geheugen kunnen hebben geactiveerd, dus het zou logisch zijn dat Bill de vrouw van de straat zou halen en in zijn eigen huis zou brengen.

Ze hadden het er nog steeds uit kunnen halen door haar te getraumatiseerd te hebben om te spreken of informatie te geven, zoals ze hebben gedaan.

Ook al is het uitgangspunt van de plotwending zo ver dat het breekt, het was geweldig om Bill elke dag weer op onze schermen te hebben, en het idee dat hij en Finn’s moeder hierover een soort band zullen ontwikkelen, is intrigerend – en kon leiden tot een nieuw soort verhaal.

Macht Bill en Li worden het nieuwste powerkoppel? Nu Katie geen interesse toont in haar voormalige echtgenoot, is het zeker een mogelijkheid. Hun namen hebben zelfs een zeker cachet aangezien ze de namen zijn van Bold & Beautiful’s mede-makers, Bill Bell en Lee Phillip Bell. Voorbestemd?

Laat ons weten wat je vindt van de plotwending waarbij Bill Li vindt en haar mee naar huis neemt in de commentaarsectie hieronder.

Terugkijken op Bills leven en tijden in de fotogalerij hieronder.