Bold & BeautifulBill’s cover-up hangt af van het feit dat Liam stil blijft


We zijn al eerder op deze weg geweest… en we weten hoe het afloopt!

Gezien het feit dat het gewoon dom is om een ​​dood te verbergen die duidelijk een ongeluk was, moesten we ons afvragen wat Bill in vredesnaam dacht toen hij besloot dat de beste weg voorwaarts was om er een misdaad van te maken. Nog krankzinniger? Het hele complot hangt af van één ding dat net zo onwaarschijnlijk is als het opgeven van hotdogs door rechercheur Baker …

Liam had niet gedronken, noch was hij aan het sms’en en autorijden, of op enigerlei wijze afgeleid (afgezien van een flauwe grijns) toen hij Vinny sloeg. Het was niet zoals hij zag Vinny verscheen en sloeg hem omdat hij te hard reed of niet oplette en niet goed kon reageren. We zouden zelfs zo ver gaan om Vinny te zeggen moet hebben al in het donker op de weg gelegen, mogelijk in elkaar geslagen, toen Liam over hem heen rende. Het was totaal een ongeluk.

Meer: Joe LoCicero neemt afscheid van B&B

Vreemd genoeg nam Liam de tijd voordat hij 911 belde om Vinny aan Bill te identificeren als degene die de vaderschapstest had veranderd. Bills gedachten kwamen onmiddellijk tot de conclusie dat Liam als een moordenaar zou worden aangemerkt en voor het leven de rivier op gestuurd zou worden. Dit werd gevolgd door een gemakkelijke zwijmeling door hysterische Liam, en in een oogwenk was Bill’s beslissing genomen.

Het was redelijk gemakkelijk dat Liam bewusteloos bleef terwijl Bill hem weer in de auto sjouwde, hem vastbond, Vinny’s portemonnee en telefoon pakte, wegreed, stopte, stapte in en uit de auto terwijl hij over Vinny’s heen reed. telefoon om het te verpletteren, en gooide het vervolgens in de vallei. Liam kwam net op tijd bij bewustzijn om te horen dat Bill het had ‘gerepareerd’ en dat niemand het ooit zou weten.

Verbazingwekkend genoeg hangt Bill’s hele plot af van het enige waarvan we voor 110% zeker weten dat het zal gebeuren nooit gebeuren – Liam houdt zijn mond dicht.

De reden waarom we zo zeker zijn? We zijn eerder op deze weg geweest… meer dan eens. Herinnert iemand zich nog de gekwelde dagen / weken dat een bezwete, onverzorgde Liam in een hotelkamer doorbracht in de overtuiging dat hij zijn eigen vader had neergeschoten? Nadat hij Bill had zien voorstellen aan Steffy, viel hij en sloeg met zijn hoofd op een rots, en begon toen de vermeende misdaad – Bill neerschieten – in flashbacks opnieuw te beleven. Niet in staat om de schuld te verdragen, flapte Liam een ​​bekentenis aan Hope uit, bijna zodra hij ‘besefte’ wat er was gebeurd. Natuurlijk bleek hij helemaal niet de schuldige partij te zijn, en dat zal wel gebeuren zal waarschijnlijk het geval zijn waar het Vinny betreft ook.

Liam schuld Hoop B&B

We weten allemaal dat Liam levend zal worden opgegeten door de schuld. Kom op man!

Maar serieus, wat denkt Bill? Pas onlangs dreef Liam’s geweten hem ertoe om niet alleen te bekennen dat hij Hope had bedrogen met Steffy, maar dat hij haar vertelde dat hij ook van haar hield. Als Bill nu niet weet dat er geen enkele kans is dat Liam dit voor zichzelf kan houden, dan verdient hij alles wat op zijn pad komt voor deze domme zet.

Hoe lang denk je dat het zal duren voordat Liam barst? Laat het ons weten in het commentaargedeelte, maar bekijk eerst foto’s van andere domme keuzes die Liam heeft gemaakt in de onderstaande galerij.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief