Bold & BeautifulBridget komt naar huis als Ashley Jones terugkeert


Een van de meest geliefde leden van de Forrester-familie komt naar huis als Ashley Jones ‘Bridget langs komt voor een bezoek. Soap Opera Digest meldt dat de dochter van Eric en Brooke in de week van 8 februari zal verschijnen.

‘Altijd Vet en mooi vraagt, ik kom altijd terug, ”gaf Jones toen toe we spraken onlangs met haar. “Bridget heeft een speciaal plekje in mijn hart, net als de show.”

Hoewel ze de rol niet heeft gemaakt, heeft Jones deze het langst bewoond. “Bridget bestond al lang voordat ik in de kudde kwam, en zij was lange tijd het morele kompas van de show”, zegt Jones. ‘Ze had een hart van goud en mensen wisten dat als Bridget iets niet leuk vond, er iets mis mee was.

Meer: Nog een Bold & Beautiful / Young & Restless cross-over

“Agnes Bruckner en Jennifer Finnigan hebben het personage vastgesteld dat zo geliefd was, waardoor het erg moeilijk voor me was om binnen te komen”, lacht ze. “Maar op de een of andere manier kon ik het publiek zover krijgen dat ze me accepteerden en vertrouwden.”

Wat heeft het personage zo’n lange levensduur gegeven? “Ze deed een aantal dingen die twijfelachtig waren, maar de reden dat het publiek tot Bridget werd aangetrokken, is dat ze na verloop van tijd meer op haar moeder ging lijken”, mijmert Jones. “Mensen houden niet altijd van de beslissingen die Brooke en Bridget als individuen nemen, maar ze begrijpen dat dit vrouwen zijn die hun hart volgen.”

Toen Jones voor het laatst verscheen in november vorig jaar, belde Bridget vanuit New York City, waar ze momenteel medicijnen beoefent en co-ouderschap zoon Logan met zijn vader, Owen Knight. Deze keer kan Bridget haar moeder echter persoonlijk inhalen.

Meer: Waarom Katie wat van Bridget’s goede advies kan gebruiken

Hoe, zou je je kunnen afvragen, kunnen de twee vrouwen zo’n goede relatie hebben, gezien het feit dat Brooke sliep met en zwanger werd van Deacon terwijl hij getrouwd was met Bridget? “Je bereikt een bepaalde leeftijd als je de dingen anders gaat zien”, legt Jones uit. ‘Als je jonger bent, zeg je tegen jezelf:’ Ik zou mijn kind nooit zo behandelen. ‘ En op een dag behandel je je kind op die manier en plotseling begrijp je dat ouders ook mensen zijn. We maken allemaal fouten.”

Even later voegt ze er lachend aan toe: “Oké, misschien waren sommige van Brooke’s fouten groter dan die van je gemiddelde moeder, maar Bridget heeft zelf een paar behoorlijk grote kanjers gemaakt!”

Terwijl we wachten om te zien wat Bridget deze keer terugbrengt naar Los Angeles, kunt u deze fotogalerij bekijken waarin we de verschillende Vet en mooi karakters die we graag terug zouden willen hebben op het canvas. En ja, je zult Bridget’s naam zeker op die lijst vinden.