Bold & BeautifulCast neemt oprecht afscheid: ‘Het spijt ons dat je weggaat’


We “zullen ze heel erg missen”, verklaarde Kimberlin Brown.

Bold & Beautiful’s Deacon Sharpe bleef op het rechte pad nadat hij een baan had aangenomen bij Il Giardino’s, waar hij zich een weg omhoog heeft gewerkt uit de bezemkast en naar een bescheiden appartement boven het etablissement. Op zijn werkplek hangt regelmatig zijn geliefde en kamergenoot, de vermoedelijke dode Sheila Carter, die zichzelf vermomt in een rode pruik, een bril en een prothetisch masker met pruilende lippen.

Sheila kwam onlangs oog in oog te staan ​​met Jong & Rusteloos’ Nikki Newman, die haar wel opmerkte maar haar niet herkende als de beruchte krankzinnige die onder meer Lauren Fenmore in Genua City terroriseerde. We verwachten dat mevrouw Carter hierdoor nog meer aangemoedigd wordt en vaker met Deacon omgaat op het werk en nog meer risico’s neemt.

Terwijl Il Giardino Sheila’s favoriete loerende terrein wordt, behoorde haar portrettist, Kimberlin Brown, tot de Vet en mooi castleden die zich verzamelden om te zeggen: tot ziens naar hun favoriete restaurant.

Brown, Katherine Kelly Lang (Brooke) en Matt Atkinson (Thomas) behoorden tot degenen die nog een laatste keer feestten in het etablissement dat de cast jarenlang na het werk graag had bezocht – Maggianos in The Grove.

Meer: Krista Allen plaagt B&B-gastster

In een videoclip op de sociale media van Brown legde Katherine Kelly Lang uit dat Italiaanse eetgelegenheid Maggianos “hun deuren sluit” en klaagde: “Het spijt ons dat je weggaat.” Ze ging verder met te zeggen dat ze “na het werk een nieuwe plek zullen moeten vinden om rond te hangen.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor denkt dat Douglas bij Thomas hoort

Atkinson video bombardeert Brown en Lang, duiken achter hen op en vragen wat ze drinken. Brown antwoordt: “Tequila”, en Lang zegt: “Wijn”, dus steekt Atkinson zijn neus in de bril van een van zijn medesterren en neemt een monster (bekijk de clip om te zien welke) voordat hij zwaait en roept: “Bedankt , Maggi’s!”

Brown dacht: “Het was zo leuk om hier al die jaren met iedereen te komen na het werk. Maggiano’s zal zeker gemist worden.” In haar post merkte ze op dat ze ze allemaal “heel erg zullen missen”.

Niets erger dan afscheid te moeten nemen van je favoriete drinkplaats! Bekijk de clip om de cast in het restaurant te zien.

Katherine Kelly Lang en Matthew Atkinson deelden allebei de clip van Brown in hun Instagram-verhalen, en we moesten ons afvragen of Atkinson nog steeds een vleugje van de effecten van de tequila voelde toen hij de hilarische post hieronder deelde, die werd aangekondigd als “een andere” manier om ‘” voor Vet en mooi co-ster Scott Clifton (Liam).

Clifton’s antwoord was: “krabbelt woedend notities” en Clifton’s vrouw, Nikki, lachte, “Omg die stut.”

Meer: De wereld van het B&B-personage staat op zijn kop

We zien het graag Vet en mooi cast plezier!

Chicago Fire-fan? Kijk eens naar de sterren en hun echte levenspartners in de galerij hieronder.