Bold & BeautifulDe Confronation van Finn en Liam kan lichamelijk worden


Staan we op het punt om mannelijke mannequins door de lucht te zien vliegen Vet en mooi?

Een nieuwe rivaliteit

We hebben Wyatt Liam zien vertellen, maar het zijn broers, dus het is echt meer hem te kastijden en dan verder te gaan. Het was super bevredigend om te zien hoe Thomas Liam riep tijdens zijn gekibbel tussen Hope en Steffy, maar Thomas heeft zelf te veel overtredingen, dus het is te gemakkelijk voor Liam om hem van zich af te schudden. Finn, aan de andere kant, zou de nieuwe rivaal voor Liam we hebben allemaal gewacht – iemand die zich in de perfecte positie bevindt om een ​​reality check uit te delen.

Lees de Riot Act

Na zoveel jaren van de gevreesde driehoek, die grote schade aanrichtte aan de levens van Steffy en Hope, en die van Liam Liam’s verontrustende dubbele maatstaven als het op ontrouw aankomt, kunnen we niet wachten om te horen dat Liam de tongzweep krijgt die hij zo rijkelijk verdient. Finn heeft meer dan een been om op te staan ​​en heeft al bewezen dat hij niet geïntimideerd is door het gekletter van de flip-flopper, dus kom maar op!

Het script omdraaien

We zijn heel blij dat Finn eindelijk de kans krijgt om zichzelf terug te krijgen van Liam, die hem vreselijk behandelde toen hij voor het eerst ter plaatse kwam. Liam maakte uit jaloezie ongegronde beschuldigingen over de goede dokter, en dit is Finns kans om erop te wijzen. We hopen dat hij nog een stap verder gaat en zijn eigen beschuldigingen lijdt. Dat weten we tenslotte allemaal op een bepaald niveau Liam bedroog en bekende omdat hij het idee niet kon verdragen dat Steffy bij iemand anders was.

Finn, Liam, tafels veranderen B&B

Weet je nog dat Liam Finn kwam halen? Oh, hoe de tafels draaien …

Hoognodig perspectief

Misschien krijgt Finn na een confrontatie met Liam, en uit de eerste hand te zien hoe hij zijn acties verdedigt of probeert de situatie emotioneel te manipuleren om zichzelf te verontschuldigen, het broodnodige perspectief op de man. Weten waar hij mee te maken heeft, zou hem moeten helpen beslissen hoe hij in de toekomst verder moet. Zal hij zijn relatie met Steffy voortzetten, nu hij de volledige mate van zijn concurrentie heeft, of besluit hij geen toekomst met haar na te streven als hij beseft dat hij nooit echt van haar ex af zal komen?

Laten we fysiek worden

De confrontatie van Finn en Liam kan gemakkelijk fysiek worden en zien hoe Brad Bell en het bedrijf erin slagen om dat te realiseren, gezien de beperkingen op het gebied van sociale afstand heel onderhoudend. We stellen ons alles voor, van mannelijke etalagepoppen die door de lucht vliegen tot Finn die het opruiende portret van Liam en Steffy van de muur grist, ermee zwaait met ontblote tanden en het over Liam’s hoofd slaat. Stel je de schok van Steffy voor als ze Liam tegen het lijf liep en sterren zag met de foto van hun liefde om zijn nek. We zijn er zeker van dat Finn spijt zou hebben … in hemelsnaam. Maar wauw, zou het niet geweldig zijn?

Bekijk een galerij van Vet en mooi meest memorabele rivaliteit hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Young and the Restless – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.