Bold & Beautiful’De eerste huwelijksdans van Matthew Atkinson met zijn vrouw


Vorige week brachten wij het bijzondere nieuws dat The Bold and the Beautiful‘ Matthew Atkinson (Thomas) was officieel een getrouwde man en gaf onze lezers een kijkje in zijn buitenhuwelijk, waar hij zijn oude vriendin Brytnee Ratledge tot bruid maakte. Terwijl we door die foto’s bladerden, werden een paar bekende gezichten uit de CBS-soap aanwezig gezien en nu gaf één in het bijzonder fans onlangs een kijkje in de receptie van het stel – meer ter zake, hun allereerste dans.

“Het moment dat ons ‘alle gevoelens’ gaf, was toen Brytnee en Matthew naar buiten stapten voor hun eerste dans als man en vrouw”, kondigde de begeleidende producer van de show, Casey Kasprzyk, aan. “De kamer stroomde over van liefde waardoor iedereen zich zo gezegend voelde. Gefeliciteerd meneer en mevrouw Atkinson.”

De dans vond plaats op NEEDTOBREATHE’s hit ‘Fall On Me’, met Carly Pearce in de hoofdrol, terwijl het paar heel dichtbij danste en elkaar in de ogen staarde. De video draaide naar de kamer om hen heen, terwijl veel gasten het moment op hun telefoon vastlegden. Atkinsons castmate Katherine Kelly Lang (Brooke) en Kasprzyk zwaaiden naar de camera, terwijl Ashley Jones (Bridget) knipoogde en Scott Clifton (Liam) dat ook deed.

Meer: Kijk eens in het romantische gezinsleven van de soapacteur

Over de magische gebeurtenis vertelde Lang: “De bruiloft was prachtig en de avond was zo leuk!” terwijl Jones binnenkwam: ‘Prachtig. Perfecte avond,” en de nieuwe bruid voegde eraan toe: “Hallo! Deze video is absoluut prachtig, en dat ‘zal’ volstaan ​​fig. We zijn vereerd dat je er was om het met ons te vieren.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Is Steffy's tweelingzus, Phoebe, al teruggekeerd uit de dood?

Kijk hieronder om te zien wie er nog meer uit de show was om hun huwelijk te helpen vieren…

Nogmaals, we willen de Atkinsons een leven vol goede gezondheid, liefde en geluk wensen!

Dit is het perfecte moment om in de fotogalerij terug te kijken naar de 45 meest memorabele bruiloften aller tijden van soaps.