Bold & BeautifulDe schattige foto van Tanner Novlan als zoontje Jones wordt vrijgelaten uit het ziekenhuis


Bold & Beautiful-ster houdt zijn zoontje tegen zich aan na een “lange nacht”.

Bold & Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) werd voor de tweede keer vader toen Jones Douglas arriveerde in juni, zeven weken eerder dan verwacht. De ster kondigde de komst aan met een foto van hij en zijn vrouw Kayla Ewell die de kleine hand van de pasgeborene vasthielden en gutsten: “Onze kleine man kon niet wachten om zich bij ons aan te sluiten!”

Niet lang daarna vloog Novlan naar Monaco, waar hij samen met medesterren Jacqueline MacInnes Wood (Steffy), Krista Allen (Taylor) en Thorsten Kaye (Ridge) deelnam aan het 61e jaarlijkse Festival de Television de Monte Carlo. Terwijl hij in het buitenland was, nam de acteur deel aan vraag- en antwoordsessies en liep hij over de rode loper op feestjes, waaronder een bijeenkomst ter gelegenheid van het 35-jarig jubileum van de show.

Maar smoozen en poseren waren niet de enige redenen voor de reis. Terwijl in Monaco, de Bold & Beautiful-sterren filmden explosieve aankomende scènes die kijkers nog in de lucht moeten zien. Zal Finn eindelijk herenigd worden met Steffy? “Sinn”-fans hopen zeker dat dit het geval is!

Terwijl Jones in het ziekenhuis van Cedar Sinai in Los Angeles lag, vierde zijn zus Poppy haar derde verjaardag thuis. Wat een drukke tijd voor Novlan en zijn gezin!

Meer: Novlans dochter Poppy’s leven in beeld

Gelukkig kon Novlan meer dan een maand later het goede nieuws aankondigen dat zijn zoon eindelijk thuis was gekomen. De ster zag er ontspannen uit in een zwart T-shirt en ging naar Instagram om te delen de meest schattige foto met Jones, die diep in slaap was op zijn schoot, armen over elkaar.

Hij onderschreef het schot, de eerste die we hebben gezien van de trotse papa en zijn jongen samen sinds de geboorte, “Lange nacht, maar een geweldige ochtend”, en voegde eraan toe: “Zo blij dat onze kleine man thuis is.”

We zijn dolblij met de trotse en ongetwijfeld uitgeputte ouders, die opnieuw moeten worden beleefd om eindelijk hun kleintje thuis te hebben, en natuurlijk, Poppy, die vrijwel zeker gretig heeft gewacht om haar nieuwe rol als grote zus te omarmen.

Mis Tanner Novlan niet in Het hete badpak van Bold & Beautiful fotogalerij hieronder.