Press ESC to close

Bold & BeautifulDe verjaardag van Tanner Novlan en Kayla Ewell’s dochter, Bounce House-foto’s


Twee soapacteurs vieren hun mooie kleintje door te stuiteren door een leuke dag.

The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) en vrouw Kayla Ewell (ex-Caitlin), die ingevuld als Steffy om vorig jaar intieme scènes te filmen, vierde onlangs de tweede verjaardag van hun dochter! Hun kleine meisje, Poppy Marie, werd niet alleen getrakteerd op een heerlijk uitziende cake, maar ook op een leuke tijd met mama en papa in een springkussen.

De voormalige Vet en mooi actrice deelde een paar foto’s van de dag en bedankte degenen “die zich bij ons hadden aangesloten bij het vieren van twee jaar Sweet P!” Ze legde verder uit dat er een gebrek aan foto’s was “omdat we onze telefoons niet hadden en gewoon genoten van het samen zijn. Wat een manier om te vieren!” En wij zijn het eens!

Familie is alles, wat Novlan bevestigde door als eerste te reageren op de post van zijn vrouw met ’twee jaar gelukzaligheid’.

Wat een mooie familie!

Meer: Foto’s, grote verjaardag skydive van CBS soap actrice

In soapland geniet Novlan’s Fin momenteel van het leven als voor het eerst vader van de kleine Hayes. Hij en Steffy bereiden zich voor om hun familiekring compleet te maken door de knoop door te hakken, maar de olifant in de kamer lijkt zijn vervreemde familie te zijn, die Steffy erop aandringt elkaar voor de bruiloft te ontmoeten. Aangezien Finn zich erg ongemakkelijk leek te voelen bij de gedachte dat zijn ouders naar Los Angeles zouden komen, staat er zeker wat drama te gebeuren!

Lees ook:  Zal Shauna van Bold & Beautiful Eric van Quinn stelen? Onze theorie ...

Terwijl we wachten tot dat naar beneden gaat, neem een ​​kijkje in onze galerij hieronder vol met kostbare foto’s van andere soapsterren en hun echte kinderen.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]