Bold & BeautifulDeacon en Sheila moeten zich richten op Brooke en Ridge


gewaagde mashup sheila diaken eric quinn brooke ridge

Howard Wise/JPI (2); CBS-screenshot

Als de afleveringen van deze week een themalied hadden, zou het de 1985 deuntje “Obsession” van Animotion, omdat iedereen op het doek ergens op gefixeerd leek te zijn. Thomas bracht zijn ongezonde emoties over van de ene onbeschikbare vrouw naar de andere (die misschien een stuk ontvankelijker is), Sheila staarde naar haar telefoon zoals ik brochures voor cruiseschepen maak, en het Righteously Indignant Duo (ook bekend als Brooke en Ridge) vond nog een andere persoon om de baas spelen. Lees verder en we bespreken alle actie.

Tweede vers, hetzelfde als het eerste

Brooke en Ridge waren ronduit vermoeiend deze week. Toen Ridge Erics oprechte smeekbeden om hem en Quinn met rust te laten volledig negeerde, in plaats daarvan zijn schoonmoeder het huis uit te sturen, stond ik klaar voor zijn vader om de beveiliging te bellen, de blowhard van het terrein te laten escorteren en dan alle sloten.

Brooke, Ridge vragen B&B

Bovenstaand: Voor het geval je het niet weet, ze veroordelen je nu. Ja jij. En geloof me: ze hebben genoeg gevonden om te bekritiseren.

Meer: Brooke steekt haar zus in de rug!

Als Ridge een andere benadering had gekozen, had ik misschien de kant van hem kunnen kiezen. Hij had het tenslotte niet helemaal bij het verkeerde eind… Eric heeft duidelijk pijn. Hoe kon hij dat niet zijn, met het sturen van zijn mooie vrouw om met een andere man te slapen, laat staan ​​met een man waarvan hij weet dat ze gevoelens voor heeft? Als Ridge niet in aanvalsmodus was geweest, had hij zijn vader misschien door deze moeilijke situatie kunnen helpen. In plaats daarvan garandeerde hij bijna dat Eric Quinn zou verdedigen tegen de meedogenloze aanvallen van zijn zoon.

Later in de week kwam Ridge lang genoeg langs zijn huis om Brooke op te halen, zodat ze naar Hope konden gaan voor een nieuwe aflevering van De Oordelende Volksrechtbank. Deze keer besloot het Rechtvaardig Verontwaardigde Duo dat het hun plicht was om Deacon uit Hope’s huis te jagen, ondanks het feit dat hij daar was op haar uitnodiging.

Op dat moment realiseerde ik me wat hun gecombineerde superkracht is: mensen samenbrengen. Omdat zelfs mensen die de Eric/Quinn/Carter-verhaallijn haatten, merkten dat ze Ridge wilden slaan, en toen slaagden ze erin onze aandacht af te leiden van Hope’s borderline debiele zet (daarover later meer) door het woord ‘onuitstaanbaar’ opnieuw te definiëren.

Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat we op dit moment van Brooke en Ridge moeten denken. Denken de schrijvers dat het paar op de een of andere manier de stem van het publiek is? Wat gebeurde er met de vrijgevochten Brooke en Ridge die zowel seksueel avontuurlijk als zelfdestructief waren? Nu komen ze op zijn best hypocriet over en in het slechtste geval ondraaglijk.

Welkom thuis, diaken

Anders dan bij Sheila’s terugkeer, Vet en mooi heeft behoorlijk goed werk geleverd door Deacon’s terugkeer onder de pet te houden. Zeker, de promo waarin ze een man lieten zien die langs een klif liep, bracht veel kijkers op de hoogte, en Sean Kanan zelf zette het nieuws op Twitter en Instagram een ​​dag voordat zijn alter ego donderdag binnenwandelde. Maar ik vermoed dat een behoorlijk aantal kijkers net zo verrast was als Brooke, Ridge en Liam om Hope’s vader te zien.

liam klaagt over hoop over Deacon bb

Bovenstaand: ‘Liam, jij en mijn vader zijn allebei net uit de gevangenis gekomen. Misschien kun je aantekeningen vergelijken.”

Meer: Wat bracht Deacon deze keer achter de tralies

Het echte probleem met dit verhaal is dat het, zoals de meeste dingen in deze soap, volledig plotgestuurd is en nergens op slaat. Moeten we echt geloven dat Hope al maanden in het geheim met haar vader correspondeert? Of dat ze deze gevaarlijke man met een lange criminele geschiedenis terug in het leven van haar familie – inclusief de kinderen – uitnodigde zonder iemand te raadplegen?

Het is duidelijk dat dit werd gedaan om Hope te binden aan Finn, die ook te maken heeft met een impopulaire ouder. Maar hier is het ding: Hope heeft gezien hoe de familie de afgelopen maanden op Sheila reageerde. In welke wereld had ze zich voorgesteld dat Deacon een warmer welkom zou krijgen … vooral wanneer iedereen zomaar uit het niets werd opgeschrikt! Het zou veel logischer zijn geweest als Hope, vers van haar gesprekken met Finn, contact met haar vader had gezocht, hem misschien in de gevangenis zou bezoeken. Maar de schrijvers wilden duidelijk het dramatische moment, de logica verdoemd.

Het nieuwe schema-team

Ondanks de onhandige manier waarop Deacon opnieuw op het doek werd geïntroduceerd, was het slim om hem onmiddellijk met Sheila te verbinden. Sterker nog, toen het verwrongen tweetal zich hechtte aan drankjes, werd het duidelijk dat ze, op een rare manier, precies zijn waar deze show meer van nodig heeft: ambitieuze have-nots. Natuurlijk, waar ze naar streven is niets anders dan problemen, maar hoe kon ik niet genieten van deze uitwisseling waarin ze de hypocrisie uitriepen waar we het de laatste tijd zo vaak over hebben gehad?

sheila en diaken werken samen tegen forresters bb

Bovenstaand: We zullen hebben wat ze hebben… wat een geweldige tijd is.

DEACON: De Forresters. Weet je, ze zijn zo hoog en machtig!
SHEILA: Het is alsof ze nog nooit iets verkeerds hebben gedaan in hun bevoorrechte kleine leven.
DEACON: Maak je een grapje? Ze hebben hierin meer schandalen gehad dan iedereen [restaurant] gecombineerd!

Wat de slotscène van vrijdag zo heerlijk maakte, was dat Deacon niet een onschuldige rube is die in Sheila’s slechte web is gezogen. Hij weet heel goed wie ze is en wat ze kan. En het optreden van Kanan maakte duidelijk dat Deacon weliswaar een deal met de duivel maakt, maar dat hij dat met tegenzin doet.

Dit zou wel eens het leukste plot kunnen worden sinds Thomas doe-ogen naar die mannequin begon te maken.

Hoop Wie?

Ondertussen, ondanks dat er zich op dit moment twee belangrijke verhaallijnen ontvouwen (Eric/Quinn/Carter en Sheila/Finn/Steffy), gaf de show ons twee stevige dagen van Parijs-centrische pluisjes in de aanloop naar Thomas die haar zag (en hoorde) in een nieuw licht dankzij haar optreden in het Dodger Stadium. Er zijn hier meer dan een paar problemen, niet de minste daarvan is dat Zende waarschijnlijk iets had moeten zeggen in de trant van: “Oh, wauw, je bent de tweede persoon die ik ken die het volkslied daar uitvoert … een een paar jaar geleden was ik daar met mijn ex-vriendin, Nicole, toen Ricks vrouw Maya het zong!”

Rome Flynn, Reign Edwards, Jacob Young, Karla Mosley"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  17-08-16 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 7417 USA uitgezonden op 12-09-16

Bovenstaand: Hoe meer dingen veranderen (zoals het feit dat Zende werd gespeeld door Rome Flynn toen Maya zong in het Dodger Stadium), hoe meer ze hetzelfde blijven.

Meer: Star ‘overrompeld’ door uitspraak rechtbank

Ik bedoel, is er? Nee andere locatie in heel Los Angeles waar Parijs had kunnen zingen? En waarom lijkt Steffy opgewonden door Thomas’ interesse in Parijs, terwijl ze weet dat de jonge vrouw betrokken is bij Zende? Dit zou logisch kunnen zijn als Steffy zelfs maar het vaagste gevoel had dat haar voormalige gastgezin over Finn had gefantaseerd, maar we hebben geen indicatie gekregen dat ze dat begreep.

Willekeurige gedachten

• Toen Finn vrijdag 8 oktober uitriep tot “Steffy Forrester Waarderingsdag”, wierp ze tegen dat het eigenlijk Internationale Puppydag was… wat echt is, maar op 23 maart valt. De schrijvers zouden dichterbij zijn geweest als ze met National Dog waren gegaan Day, dat is 26 augustus. Persoonlijk zou ik gegaan zijn met mijn persoonlijke favoriet die eigenlijk op 8 oktober valt: Nationale Fluffernutter Day.

• Liam had het lef om te zeggen dat Deacon Hope ‘alleen maar ooit had gefaald’.

Bold Beautiful paris Zende ontwerpbureau

Bovenstaand: Paris zei dat het net van de “maandelijkse cybersecurity-opfriscursus” kwam. Hoe vergeetachtig zijn deze mensen dat ze deze vergadering elke vier weken nodig hebben?

• Ik heb veel van de mode bekritiseerd die in het verleden werd gedragen door Vet en mooikarakter in het algemeen en vrouwen in het bijzonder. Maar man, ik heb de buisjurk die Paris ooit droeg gegraven. (Aangezien ik net zoveel van mode weet als van geavanceerde natuurkunde, dat wil zeggen onhandig gehurkt, heb ik geen idee of het kledingstuk zo heet!)

Nu je mijn kijk op de gebeurtenissen van deze week hebt gehoord, kun je naar de sectie met opmerkingen gaan en je mening delen. Bekijk dan deze galerij waarin we kijken naar de vetes die deze volwassen mannen tot kibbelende jongens hebben gereduceerd, en ontdekken welk kibbelend tweetal erin slaagde om vechten zich een weg naar de toppositie.