Bold & BeautifulDenise Richards rouwt om schokkende dood van vriend Scout Masterson


Bold & Beautiful-acteurs zijn “gewoon ontdaan” terwijl ze rouwen om de plotselinge dood van een “ongelooflijke vader, zoon en toegewijde liefhebbende echtgenoot”.

“Dit was extreem moeilijk om te plaatsen.” Met die woorden, Bold & Beautiful’s Denise Richards (Shauna) wilde hulde brengen aan een “beste vriend” die op zaterdag 11 september 2022 onverwachts is overleden. net 48 jaar oud.

Richards werd hard getroffen door de plotselinge dood van Scout Masterson, een publicist en voormalig casting director, die ooit verscheen op De extreme gids voor ouderschap met zijn geliefde echtgenoot, Bill Horn. Ze zei: “Wat een schok voor ons dat je hier niet bent.”

De ster had een speciale band met Masterson en zijn man, wat werd onthuld in het ontroerende eerbetoon: “Scouty, ik zal je en de mooie herinneringen van zoveel jaren nooit vergeten. Alle zwembaddagen die we hadden, kinderdingen samen, jij en Billy hielpen me door het adoptieproces met Eloise, mijn vertrouwenspersoon door dit alles heen, en vele andere herinneringen.

Bijzonder ontroerend was toen Richards zich herinnerde dat hij de… verlies van haar moeder met Masterson: “Ik herinner me dat we het over mijn moeder hadden en zeiden waar ze heen gingen? Misschien kunt u ons allemaal een teken geven.”

Richards bracht in haar post een prachtig eerbetoon aan wijlen Masterson en noemde de twee kinderen die hij achterlaat, Simone en Boz, in haar laatste bericht aan haar vriend: “Mijn hart is gebroken. Ik zal je heel erg missen. Ik hou zoveel van je en we zullen er allemaal zijn voor je familie.”

Een ander Vet en mooi ster, Ashley Jones (Bridget), merkte op Richards’ oprechte post op en vertelde dat ook zij het verlies van Masterson voelde: “Zo mooi gezegd, Denise. Gewoon uitgestorven. 💔 Ik was dol op hem. Ik zal altijd.”

De beste vriend van Masterson was 90210’s Tori Spelling (Donna), die ook “worstelde” met het vinden van de woorden om haar verdriet over het verlies te uiten. Ze eerde de man die als een oom voor haar kinderen was geweest door gedeeltelijk te zeggen: ‘Gisteren is onze vriend Scout overleden. Deze ongelooflijk vriendelijke mens die de beste vader, echtgenoot, zoon, hondenvader, vriend en Guncle was, werd veel te vroeg weggenomen. Zijn kinderen Simone en Boz waren zijn wereld. Hij hield van zijn man Bill met heel zijn hart.”

Jong & Rusteloos alum Tammin Sursok, die ooit Colleen Carlton speelde, leek helaas het vreselijke nieuws te vernemen van Spelling’s post. Ze reageerde: “Omg nee.”

Zo ongelooflijk verdrietig. Onze harten gaan uit naar Scout Masterson’s goede vrienden en familieleden terwijl ze dit plotselinge en verwoestende verlies verwerken.

Herinneren soapsterren die we in 2022 verloren in de galerij hieronder.