Press ESC to close

Bold & BeautifulDenise Richards speelt in een nieuwe realityshow


Ze is baack! Gedurfd en mooi aluin Denise Richards keert op grote schaal terug naar het kleine scherm in een nieuwe E! reality-serie. Op 10 juni maakte het netwerk bekend dat het groen licht had gekregen Denise Richards en de wilde dingen met in de hoofdrol de voormalige Real Housewife en haar naasten.

“Mijn familie en ik zijn heel blij om terug te keren naar E!” zei de actrice. Kinderen “Sami en Lola waren pas drie en vier jaar oud toen we ons verhaal voor het eerst deelden, en nu is de cirkel rond,” zei Richards. Uitvoerend producent “Alex Baskin en ik ontmoetten elkaar toen ik lid werd De echte huisvrouwen van Beverly Hillsen ik vond het geweldig om die show te doen.

Nou ja, misschien niet altijd. (Dit is waarom.)

Tekst luidt: Abonneer u op de Bold and Beautiful-nieuwsbrief van Soaps.  Ontvang het laatste nieuws, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

“Dit is de perfecte samenwerking voor onze familieserie, aangezien onze levens vol plezier, liefde en onvoorspelbaarheid zijn,” vervolgde Richards, “en we kunnen niet wachten tot het publiek dit avontuur met ons deelt.”

De ster van films op groot scherm als de sexy klassieker Wilde dingen is geen onbekende op het gebied van reality-tv. Naast haar rol als echte huisvrouw was ze ook headliner Denise Richards: Het is ingewikkeld in de nasleep van haar scheiding van eerste echtgenoot Charlie Sheen. Sindsdien heeft ze een derde dochter geadopteerd en is ze getrouwd met de ex van Nicolette Sheridan, Aaron Phypers. Ze verscheen voor het laatst als Shauna Gedurfd en mooi in 2022. Maar baas Bradley Bell heeft het idee van een comeback voor Ridge’s oude vlam niet uitgesloten.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Ridge/Bill… Partners? Krijgen ze Sheila gearresteerd?

Bekijk de onderstaande fotogalerij om te zien welke castmates van een bepaald stomend streamingdrama in het echt aan het daten zijn.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]